Η εμφάνιση – έκπληξη της Meghan Markle στο CNN Heroes μας άρεσε πολύ

432997
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, 08:30

Μία εμφάνιση – έκπληξη έκανε πριν από λίγες ώρες η Meghan Markle στο CNN Heroes για να τιμήσει τη σκληρή δουλειά των καθημερινών ηρώων στις βρετανικές κοινότητες κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

«Σε μια χρονιά που ήταν καθολικά δύσκολη για όλους, εμπνέομαι από τις ιστορίες της συμπόνιας στις κοινότητές μας. Σε όλη τη χώρα, οι άνθρωποι έχουν αφήσει τις δικές τους ανάγκες στην άκρη για να υποστηρίξουν τη συλλογική ευημερία εκείνων που βρίσκονται γύρω τους», είπε αρχικά η Δούκισσα του Sussex.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Τον Μάρτιο, η κρίση COVID-19 χτύπησε σκληρά και, όλα φάνηκαν να αλλάζουν εν μία νυκτί. Για πολλές οικογένειες, ο αντίκτυπος της πανδημίας ήταν καταστροφικός και πάρα πολλοί αντιμετώπισαν μια θλιβερή ερώτηση:

Πώς θα προσφέρω φαγητό στην οικογένειά μου;

Αλλά απέναντι σε αυτήν την καταστροφική πραγματικότητα, εμείς είδαμε επίσης τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος και τους αξιοθαύμαστους τρόπους που οι κοινότητες ανταποκρίνονται σε δύσκολους καιρούς».

«Είδαμε το καλό σε ανθρώπους, στους γείτονές μας και σε ολόκληρες κοινότητες που ήρθαν μαζί για να πουν ότι δεν θα μείνουν άπραγοι ενώ οι γείτονές μας πεινούσαν. Είδαμε κοινότητες να στέκονται και να αναλαμβάνουν δράση» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Απόψε, γιορτάζουμε αυτούς τους ήσυχους ήρωες, μερικοί από τους οποίους γνωρίζω, και άλλους που χειροκροτούμε από μακριά. Αυτά τα άτομα διασφάλισαν τις πιο βασικές ανάγκες των κοινοτήτων μας. Και μας έδειξαν ότι ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές, όταν συναντιόμαστε, έχουμε τη δύναμη να υπενθυμίσουμε σε κάποιον άλλο ότι υπάρχει ελπίδα και ότι θα είμαστε εντάξει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqushttp://platform.twitter.com/widgets.jshttps://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ

KEN 1
error: Content is protected !!