ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Charalampous Company: Μία σύγχρονη εταιρεία φοροτεχνικών που έχει τη λύση για κάθε πρόβλημα

received 1002056363542884

Είναι κάτι παραπάνω από ένα λογιστικό γραφείο. Η The Charalampous Company είναι μία σύγχρονη εταιρεία οικονομικών συμβούλων, φοροτεχνικών και λογιστικών λειτουργιών και επαγγελματικών συμβουλών, η οποία διοικείται από τον Μιλτιάδη Χαραλάμπους.

KEN 728X100

Η εταιρεία κάνει την εμφάνιση της το 1952. Μέσα στο πέρασμα του χρόνου, αναπτύσσεται γύρω από την παροχή φοροτεχνικών υπηρεσιών και την λογιστική τήρηση των βιβλίων των επιχειρήσεων. Το 1978 αναλαμβάνει την εταιρεία ο Περικλής Μ. Χαραλάμπους όπου την οδηγεί σε ηγετική θέση του κλάδου με την διεύρυνση τόσο των υπηρεσιών που παρέχει όσο και με την εξειδίκευση που επιτυγχάνει μέσα από συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού.

Το 2001, παραχωρεί την θέση του στον Μιλτιάδη Π. Χαραλάμπους, ο οποίος ξεκινά τον εκσυγχρονισμό της εταιρείας, περνώντας στην ψηφιακή εποχή και τον απόλυτα ηλεκτρονικό τρόπο παροχής των υπηρεσίων.

 Σήμερα, ο χρόνος εξυπηρέτησης μειώθηκε κατα 75% σε σχέση με το παρελθόν και η αξιοπιστία των υπηρεσίων αυξήθηκε κατά 80% σε σχέση με το πως γνωρίζαμε τη λογιστική μέχρι πρότινος.

 Ενδεικτικό είναι το διευρυμένο φάσμα παροχής των υπηρεσιών που προσφέρει στους κλάδους της εμπορίας, της μεταποίησης, του τουρισμού, των ναυτιλιακών επιχειρήσεων, των εξαγωγικών και εισαγωγικών μονάδων όσο και η εξειδίκευση στον αγροτικό κλάδο. Η μεγαλύτερη όμως επανάσταση της εταιρείας, λαμβάνει χώρα στον τομέα της Φορολογίας Εισοδήματος όπου όλες οι υπηρεσίες επανασχεδιάστηκαν στα μέτρα του πολίτη.

«Στόχος μας, ήταν, είναι και παραμένει η επίτευξη των δικών σας στόχων» αναφέρει ο κ. Χαραλάμπους.

error: Content is protected !!