Σούλτης: Με βασικό στόχο την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Λαρισαίων για το 2021

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Υποστηρίζοντας πως το περυσινό τεχνικό πρόγραμμα υλοποιήθηκε κατά 90%, ο αναπληρωτής δήμαρχος Λαρισαίων Γιώργος Σούλτης παρουσίασε το απόγευμα της Πέμπτης, στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, για το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του 2021.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σούλτης ανέφερε πως «το πρόγραμμα τεχνικών έργων δεν είναι ξεκομμένο έρχεται ως συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς και της πρότερης δημοτικής περιόδου».

Σε ότι αφορά τους άξονες που το διέπουν, αυτοί κατά τον αρμόδιο αντιδήμαρχο είναι η αναβάθμιση του δημόσιου χώρου όλου του δήμου, η αναβάθμιση των συνοικιών και των χωριών, η προώθηση των μεγάλων εμβληματικών έργων, οι εκτεταμένες συντηρήσεις που χρειάζονται όλες οι υποδομές της πόλεις «και βέβαια όλα αυτά γίνονται με σεβασμό της πράσινης ανάπτυξης, της ενεργειακής οικονομίας και της κλιματικής αλλαγής».

Το χαρακτήρισε «μεγάλο για την εποχή σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό» τονίζοντας πως κατά 90% είναι από χρηματοδοτήσεις.

Ο κ. Σούλτης αναφέρθηκε εκτενώς στο εν εξελίξει Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, είπε πως το πρόγραμμα δεν αφορά μόνον το κέντρο της πόλης αλλά και τις συνοικίες και τα χωριά, ενώ τέλος είπε πως αξιοποιήθηκαν όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Διαβάστε εδώ αναλυτικότερα για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Λαρισαίων το 2021

newsroom onlarissa.gr

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100
error: Content is protected !!