Κατερίνα Καινούργιου – J2US: Τραγούδησε το «Κοκορίκο» κι έκανε μια προσωπική αποκάλυψη!

433340
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020, 09:30

KEN 2

Καλεσμένη στο live της Πέμπτης του J2US στο OPEN, βρέθηκε η εντυπωσιακή Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Νίκος Κοκλώνης μάλιστα μαζί με την παρουσιάστρια ερμήνευσαν παρέα το τραγούδι «Κοκορίκο», της Ρένας Βλαχοπούλου.

Η βραδιά είναι αφιερωμένη στον Ελληνικό Κινηματογράφο και όλα τα ζευγάρια τραγουδούν ελληνικές επιτυχίες από κλασικές ταινίες.

Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου μετά την παρουσία της, ανέφερε πως παρακολουθεί φανατικά το J2US και έδωσε τα συγχαρητήριά της σε όλους τους συντελεστές.

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» έκανε την προσωπική της αποκάλυψη.

«Θέλω να πω κάτι, η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν τυχαίο το τραγούδι που επιλέξαμε σήμερα. Όταν ήμουν πιο μικρή, γύρω στα 12-13 το ρο το έλεγα γάμα και έκανα λογοθεραπεία για πολλά χρόνια. Στο τέλειο σημείο δεν έφτασα ποτέ γιατί υπάρχει και ένα θέμα με το χαλινό», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όταν άρχισα να κάνω τηλεόραση όλοι λέγανε η Κατεγίνα, αυτή που δε λέει το ρο… Υπέστη ένα μπούλινγκ αρκετά έντονο. Τότε πήγα στον Alpha με τον Νίκο Μουτσινά και θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Νίκο να μου λέει “Αυτή η αδυναμία σου πρέπει να γίνει προτέρημά σου”», πρόσθεσε.

«Κάτι που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ανασφαλείς αν το αγαπήσουμε και το τρολάρουμε και αυτοσαρκαστούμε μέσα από αυτό μπορεί να είναι ένα χαρακτηριστικό μας που να μας βγει σε καλό τελικά», δήλωσε ακόμα η λαμπερή παρουσιάστρια.

Η Βίκυ Σταυροπούλου συμφώνησε με τα λεγόμενά της και είπε ότι κάνει το ίδιο με το σώμα της

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!