Οι παίκτες της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory στο Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L.

Larisa Bread Skilia1

Οι παίκτες της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory έλαβαν πολλή αγάπη και πέρασαν μοναδικές στιγμές παιχνιδιού με τους τετράποδους φίλους μας από το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa).

Οι μέρες που έρχονται είναι ξεχωριστές για όλους μας, αφού οι γιορτές των Χριστουγέννων αναμένεται να είναι κάπως διαφορετικές σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Με γνώμονα την υγεία όλων, αλλάζει προσωρινά ο τρόπος που περνάμε τις Άγιες μέρες, αλλάζει ο τρόπος της διασκέδασης μας, μέχρι και η συχνότητα που βλέπουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Αυτό που δεν επιδέχεται καμία αλλαγή παρά τις συνθήκες, είναι τα συναισθήματα μας προς τους ανθρώπους που αγαπάμε, αλλά και η άδολη αγάπη που μας προσφέρουν τα ζώα και κυρίως τα σκυλιά, τα οποία μένουν αδέσποτα δίχως να έχουν ευθύνη, και αναζητούν στέγη από μία υπεύθυνη οικογένεια που θα τα φροντίσει και εκείνα θα τους μάθουν τον τρόπο να αγαπάς κάποιον τυφλά.

Ο γνωστός ηθοποιός κ. Αντώνης Αντωνίου σε μία συγκλονιστική σκηνή, μιλά για την άδολη αγάπη των σκύλων: «Η πραγματική αγάπη είναι να αγαπάς κάποιον τυφλά και απόλυτα αδιαφορώντας για το πως σου φέρεται ή τι σου έχει κάνει. Η αγάπη πρέπει να είναι αυτόφωτη να έχει την δικιά της ζωή και να μην τρέφεται από τις πράξεις του άλλου. Για να αγαπάς λοιπόν έτσι ή σκύλος πρέπει να είσαι ή γονιός».

Larisa-Bread-Skilia1Αν λοιπόν είσαι έτοιμος να αναλάβεις την ευθύνη και να σώσεις μία ζωή που θα φωτίσει την δική σου, επικοινώνησε με Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa) για να προσθέσεις κάτι μοναδικό στην καθημερινότητα σου, την αγάπη!

Πληροφορίες:

Βασικός σκοπός του Σωματείου είναι η περίθαλψη, η προστασία και η θεραπεία των αδέσποτων ζώων, καθώς και η προσφορά τους σε οικογένειες με σκοπό την υιοθεσία εφ’ όρου ζωής του ζώου και την ευζωία του.

Ειδικότερα, ο σκοπός του Σωματείου είναι:
1)
 Η παροχή προστασίας προς τα αδέσποτα ζώα από θανάτωση, βασανισμό, κακομεταχείριση, εκμετάλλευση και γενικά κακοποίηση τους.
2) Η περίθαλψη των αδέσποτων ζώων, η οποία θα συνίσταται σε θεραπεία των ιάσιμων ασθενειών, στον εμβολιασμό τους και την αποπαρασίτωσή τους.
3) Η στείρωση των αδέσποτων ζώων.
4) Η φροντίδα για την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων από άτομα που αποδεδειγμένα μοιράζονται αισθήματα σεβασμού και αγάπης για τα ζώα και παράλληλα συναισθάνονται την ευθύνη που απαιτεί η φροντίδα τους.
5) Η διαπαιδαγώγηση του κοινού σε θέματα φιλοζωίας με διαλέξεις, σεμινάρια, δημοσιεύσεις, μελέτες και λοιπούς νόμιμους και πρόσφορους τρόπους
6) Η συνεργασία με Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, νοσοκομεία και ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα, Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., ή και με άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, σε τομείς σχετικούς με τους σκοπούς του Σωματείου.

* Τα σκυλιά που βλέπετε στις φωτογραφίες με τους καλαθοσφαιριστές της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory, διατίθενται επίσης για υιοθεσία!
Περισσότερες πληροφορίες…

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!