Λάρισα: Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό από την περιφέρεια Θεσσαλίας – Θα διασκεδάσει τα παιδιά δωρεάν (φωτο – βίντεο)

a1 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ένα μεγάλο και σημαντικό εγχείρημα λαμβάνει χώρα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η οποία δια στόματος του κ. Αγοραστού, παρουσίασε το πρωί της Τέταρτης το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα στα Χριστούγεννα μέσω της τεχνολογίας, καθώς η καινούργια πραγματικότητα λόγω πανδημίας δεν επιτρέπει την διασκέδαση με τους παραδοσιακούς τρόπους.

Την παρουσίαση έκανε ο ίδιος ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός ο οποίος διευκρίνισε πως τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάζουν παίζοντας παιχνίδια, παρακολουθώντας παραστάσεις, ζωγραφίζοντας και ακόμα ακόμα παρακολουθώντας επιλεγμένα βίντεο.

Συγκεκριμένα ο κ. Αγοραστός σημείωσε:

«Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, μπορούμε όμως να τα κάνουμε εξαιρετικά. Από απόσταση αλλά μαζί. Με στόχο τα παιδιά να ζήσουν και φέτος την μαγεία των Χριστουγέννων, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της σύγχρονης ψηφιακής εποχής, δημιουργήσαμε ένα διαδικτυακό χώρο όπου τα παιδιά μπορούν να περιηγηθούν και να διασκεδάσουν μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Χριστουγεννιάτικου Διαδικτυακού Χωριού της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ας διατηρήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων στην καρδιά των παιδιών μας. Με αυστηρή τήρηση των μέτρων θα διασφαλίσουμε τις ζωές των ανθρώπων και ένα καλύτερο αύριο.

Δημιουργήσαμε αυτό το χωριό που διατίθεται δωρεάν και μπορούν να το επισκεφθούν όλοι. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, πατάνε πάνω στο μπάνερ για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στέλνουν ένα e-mail και τους στέλνεται δωρεάν σε όλους ο κωδικός.

Μπαίνοντας μέσα στο χωριό, βλέπουμε ότι υπάρχουν κάθε μέρα παραστάσεις που θα μπορούν δωρεάν να παρακολουθούν τα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα θα υπάρχουν και 24 διαδικτυακά παιχνίδια. Επίσης, μπορούν να εκτυπώσουν σελίδες για να κάνουν ζωγραφική και να παρακολουθήσουν επιλεγμένα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα.

Χρησιμοποιήσαμε την σύγχρονη τεχνολογία για να μεταφέρουμε τα παιδιά σε ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό, αλλά ταυτόχρονα και την γιορτή των Χριστουγέννων».

Δείτε το βίντεο:

Ε.Μ.

KENT 2

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!