ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρόφιμα σε ιδρύματα της Μαγνησίας από τους Αστυνομικούς του Βόλου [εικόνες]

132404019 229706118746969 8424784418987418024 n 1
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας εθελοντικής συγκέντρωσης ειδών που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργανώθηκε και φέτος, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας και την Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α), συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, ρούχων, αναλώσιμων ειδών κ.α.) από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, με σκοπό την ενίσχυση του τοπικού Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ» και της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», τα οποία θα διατεθούν κυρίως για την κάλυψη άμεσων αναγκών τους.

KEN

Επίσης, δόθηκαν δώρα για τα παιδιά του 1ου Ολοήμερου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Βόλου ’’ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ’’. Τα συγκεντρωθέντα είδη, προσφέρθηκαν σήμερα από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μιλτιάδη Αλεξάκη, συνοδευόμενο από τους Υποδιευθυντές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικό Διευθυντή κ.Αθανάσιο Καλαμπόκα & ΑστυνομικόΥποδ/ντη κ.Γεώργιο Ντιζέ, τον Εκπρόσωπο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας Αστυνομικό Υποδ/ντη κ.Ελευθέριο Αναδιώτη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) Αστυνόμο Β΄ κ. Καρκάλη Στέφανο, τον Πρόεδρο Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας Αστυνόμο Β΄ κ. Διχτά Ανάργυρο και τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Βόλου ΑστυνομικόΥποδ/ντη κ.Αθανάσιο Κουλούρη, σε μέλη των διοικητικών συμβουλίων των ως άνω Ιδρυμάτων, τα οποία εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές.

Για ακόμη μια φορά, μέσα από την πραγματοποίηση φιλανθρωπικών δράσεων, αναδεικνύεται το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και η ευαισθητοποίηση του προσωπικού της. Παράλληλα, εκτός από το συμβολικό χαρακτήρα της δράσης αυτής, η Ελληνική Αστυνομία συμβάλει ενεργά στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των παραπάνω Ιδρυμάτων, εξασφαλίζονταςτην απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών τους.

error: Content is protected !!