Προσφορά από τον Αργύρη Κοπάνα σε δοκιμαζόμενες οικογένειες των περιφερειακών ενοτήτων

kopanas 9900
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στα πλαίσια και σε συνέχεια της συνδρομής του Δήμου Βόλου, ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων, Αργύρης Κοπάνας, πρόσφερε 100 νωπά κοτόπουλα σε οικονομικά αδύναμους δημότες- κατοίκους των χωριών του Δήμου Βόλου.

KENT 2

Η διανομή έγινε κατ’ οίκον με τη συνεργασία των προέδρων των τοπικών συμβουλίων.

Η βοήθεια- προσφορά του αντιδημάρχου ήρθε να προστεθεί στην παροχή κρέατος από τον Δήμο Βόλου, λόγω των αυξημένων αναγκών, που προέκυψαν και στα χωριά των περιφερειακών ενοτήτων.

Συνολικά, με τη διανομή του Δήμου Βόλου και την προσωπική προσφορά του αντιδημάρχου, ωφελήθηκαν 80 οικογένειες των χωριών, που βρίσκονται τα όρια της φτώχειας.

«Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί σε τραγικό βαθμό. Δυστυχώς, η επέλαση της πανδημίας αφήνει πίσω της οικονομική αδυναμία και εξουθένωση» υπογράμμισε ο Αργύρης Κοπάνας και συνέχισε λέγοντας : «Τα φετινά Χριστούγεννα δεν πρέπει να βρουν αδειανό κανένα τραπέζι, σε κανένα σπίτι, σε καμία οικογένεια. Στόχος της δημοτικής αρχής του Αχιλλέα Μπέου είναι να επαναφέρουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα των συνδημοτών μας έστω για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Βέβαια, η προσπάθεια των κοινωνικών δομών του Δήμου είναι συνεχής παρέχοντας σημαντικές υπηρεσίες και ανακουφίζοντας εκατοντάδες συνδημότες μας, που έχουν ανάγκη. Χρόνια πολλά σε όλους».

error: Content is protected !!