Συναντήσεις τμημάτων του Ολυμπιακού Βόλου

ΦΩΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ ΖΩΝΕΣ
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Διοίκησης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 , αποτελούμενης από τον Πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα , το Γεν. Γραμματέα Δημήτρη Μουρτζίνο και το μέλος Αλέκο Μεταφτσή , με τον προπονητή των τμημάτων του Τζούντο και της Πάλης , Σωτήρη Τσόχα , πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 , στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων της Διοίκησης για την ενημέρωση γύρω από τη πορεία των τμημάτων αλλά και για τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων τους ενόψει της νέας χρονιάς .

KENT728X100 1

  Το Τμήμα του Τζούντο είναι εγγεγραμμένο στην Ομοσπονδία και θα προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την έκδοση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης από τη ΓΓΑ ενώ θα δοθεί βαρύτητα και στο τμήμα της Πάλης , το οποίο έχει την ειδική αθλητική αναγνώριση της ΓΓΑ αλλά  αντιμετωπίζει το  πρόβλημα της έλλειψης κατάλληλων αθλητικών χώρων. 

  Οι αθλητές-τριες των δύο τμημάτων προπονούνται στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου αλλά αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με την Ατιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων κυρία .Κολυνδρίνη προκειμένου να δοθεί , εάν υπάρχει , μεγαλύτερος χώρος όπου θα είναι δυνατόν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο οι δεξιότητες των αθλητών και αθλητριών , υπό τη καθοδήγηση του Σωτήρη Τσόχα , εξειδικευμένου διπλωματούχου προπονητή αυτών των αθλημάτων , τα οποία να θυμίσουμε ότι είναι Ολυμπιακά αθλήματα.

  Εν κατακλείδι η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 το 2021 θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη και προβολή αυτών των τμημάτων , στα πλαίσια των συνεχών  προσπαθειών της που κατατάσσουν (με βάση της ειδικές αθλητικές αναγνωρίσεις της ΓΓΑ) το Σύλλογο μας  στη κορυφή των αθλητικών Συλλόγων της Μαγνησίας τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά . 

  Καλούμε τους γονείς των παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν τα παιδιά τους με αυτά τα αθλήματα να εμπιστευτούν το Σύλλογο μας και τον προπονητή του και μέσα από τη μαζικότητα να αναδείξουμε το ταλέντο τους .

  Ευχόμαστε Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2021 από όλους τους αθλητές-τριες  και τον προπονητή των τμημάτων Τζούντο και Πάλης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

error: Content is protected !!