ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ζεστασιά» σε εξωτερικό χώρο του Γενικού Νοσοκομείου από το Σύλλογο Εστίασης Λάρισας

PastedGraphic 8 780x405

Στέγαστρα – σκίαστρα και θερμαντικά σώματα προσέφερε ο Σύλλογος Εστίασης νομού Λάρισας για εξωτερικό χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας που χρησιμποιείται για δειγματοληψίες rapid test καθώς και αιματοληψίες.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΣΙΚΑΕΛ αναφέρονται τα εξής: «Όλοι εμείς οι άνθρωποι της εστίασης και της ψυχαγωγίας που δραστηριοποιούμαστε στην πόλη της Λάρισας, ανταποκριθήκαμε με χαρά και ειλικρινή διάθεση προσφοράς στην έκκληση του διοικητή του Γ.Ν.Λ. κ. Γο. Βλαχάκη για την παροχή εξοπλισμού με στόχο την εξυπηρέτηση αναγκών του νοσοκομείου.

Πρόκειται για δύο στέγαστρα – σκίαστρα καθώς και δύο θερμαντικά σώματα προσφορά του ΣΙΚΑΕΛ τα οποία τοποθετήθηκαν ήδη σε εξωτερικό χώρο του Τμήματος Νοσοκομειακών Λοιμώξεων προκειμένου να διευκολύνεται απρόσκοπτα η διαδικασία των rapid test αλλά και αιματοληψιών που διενεργούνται καθημερινά.

Οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές και για κάποιους αρκετά δύσκολες, αλλά όλοι μαζί μπορούμε, όσο μπορούμε, να βοηθήσουμε όπου υπάρχει ανάγκη πόσο μάλλον όταν η βοήθεια αφορά στην προστασία των ασθενών, του ιατρικού αλλά και νοσηλευτικού προσωπικού.

Έτσι και αλλιώς η εστίαση και οι άνθρωποι της πάντα θα εστιάζουν στον Άνθρωπο!

Τις θερμότερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση σε όσους συμπολίτες μας ασθενούν. Καλές γιορτές με υγεία σε όλους μας και σύντομα να ανταμώσουμε στα αγαπημένα μας στέκια!”

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!