ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημαντική η μείωση στις διακομιδές για covid-19 στη Λάρισα – Αυξήθηκαν τα εξιτήρια

koronoios asthenoforo ekav 780x405
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την ώρα που σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα απευθύνει έκκληση για ευλαβική τήρηση των μέτρων, διαβλέποντας και τρίτο πανδημικό κύμα στο τέλος του χειμώνα – αρχές της ερχόμενης άνοιξης, τα στοιχεία από το «μέτωπο» του κορωνοϊού στη Λάρισα, προκαλούν πρόσκαιρη αισιοδοξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, πέραν της μείωσης των κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες – με εξαίρεση την έξαρση στις φυλακές που «ανέβασε» σημαντικά τον αριθμό των προσβεβλημένων στις καθημερινές αναφορές του ΕΟΔΥ – αντίστοιχη πτώση σημειώνεται και στον φόρτο εργασίας του ΕΚΑΒ. Οι διακομιδές που αφορούν ασθενείς μολυσμένους με covid-19 μπορεί να συνεχίζουν να απασχολούν τους διασώστες, ωστόσο ο αριθμός τους έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό.

Αντίστοιχα, αυξάνονται τα εξιτήρια ασθενών που προσβλήθηκαν από τον ιό, νοσηλεύτηκαν και έλαβαν εξιτήριο, δίνοντας μία μικρή «ανάσα» και στα δύο νοσοκομεία της πόλης.

Όλα αυτά βέβαια πριν την κρίσιμη περίοδο των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, ο «λογαριασμός» της οποίας αναμένεται να φθάσει στις… καταγραφές του ΕΟΔΥ στο πρώτο δεκαήμερο του 2021…

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!