Ευχαρίστησε Ζέττα η ΟΝΝΕΔ

ZETTA 33356 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη, για την συμβολή της στον μαραθώνιο αγάπης, που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία, έλαβε η βουλευτής Μαγνησίας, Ζέττα Μακρή.

KENT 2

Αναλυτικά:

Αξιότιμη κυρία Βουλευτή,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους όλων μας στην ΟΝΝΕΔ και την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τη συμμετοχή σας στον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο «Μαζί από απόσταση».

Η συμβολή σας στην προσπάθεια ενίσχυσης οργανώσεων και δομών που φροντίζουν άστεγους συμπολίτες μας, συγκεκριμένα του περιοδικού Σχεδία, του Υπνωτηρίου Αστέγων των Γιατρών του Κόσμου και του Δείπνου Αγάπης, ήταν πολύτιμη και μαζί κατορθώσαμε να προσφέρουμε μια στέγη αγάπης στους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη.

Το εγχείρημα αυτό ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Έχουμε αποδείξει με τη δράση μας, ιδιαίτερα μέσα στον καιρό της πανδημίας, ότι η αλληλεγγύη και η ευαισθησία μας προς όλους εκείνους τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη δεν είναι κάτι που «ξυπνά» μόνο τις γιορτινές μέρες, αλλά μια συνολική στάση την οποία υπηρετούμε με συνέπεια.

Τη νέα χρονιά θα παραμείνουμε ενεργοί, μέσα από τις δράσεις μας, στις κοινωνικές εξελίξεις και η στήριξη σας στις πρωτοβουλίες που θα ακολουθήσουν θα έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους μας.

Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.

Πάντοτε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

ΠΑΥΛΟΣ Δ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ

error: Content is protected !!