Στον Δήμο Βόλου το Πανθεσσαλικό – Δικαιωμένη δηλώνει η Ζέττα Μακρή

PANTHESSALIKO7 1
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Δικαιώθηκε η αισιοδοξία της Ζέττας  Μακρή για το Πανθεσσαλικό. Ευχαριστίες σε Α. Μπέζα.

KENT728X100 1

Δικαιωμένη δήλωσε η βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή από την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΤΑΔ να παραχωρήσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Δήμο Βόλου. Όπως άλλωστε  από την προηγούμενη βδομάδα δήλωνε  με δημόσιες δηλώσεις της και αναρτήσεις της.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Οκτωβρίου 2020, συνοδευόμενη από το νέο πρόεδρο της ΕΤΑΔ κ. Αντώνη Μπέζα είχε επισκεφθεί τον υπουργό επικρατείας κ. Γεραπετρίτη στον οποίο και οι δύο εξέθεσαν την επιθυμία της τοπικής κοινωνίας να παραχωρηθεί στο Δήμο Βόλου το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Με τη σύμφωνη γνώμη του υπουργού και σε στενή συνεργασία με τον πρόεδρο τα ΕΤΑΔ κ. Μπέζα ο οποίος δήλωνε υπέρμαχος της παραχώρησης- πάντα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του καταστατικού της ΕΤΑΔ- η κ. Μακρή ήταν σε συνεχή επικοινωνία μαζί του ώστε να ψηφιστεί από το Δ.Σ. της εταιρίας  η μεταβίβαση αυτή.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και με σημερινές δηλώσεις της σε ραδιόφωνα και εφημερίδες είχε εκφράσει την αισιοδοξία της για την αποδοχή της εισήγησης που κατά το καταστατικό εισηγείτο ο κ. Βλαστός. Μόλις Ο κ. Μπέζας την ενημέρωσε για την ομόφωνη αποδοχή της εισήγησης η κ. Μακρή δήλωσε ότι « με την διοικητική εμπειρία του ο κ. Μπέζας επί προεδρίας του συνετέλεσε στην ολοκλήρωση ενός θέματος που μέχρι  τότε βάλτωνε, παρά τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις. Χρειάστηκε η ενεργός συμμετοχή του κ. Μπέζα ώστε οι υποσχέσεις να μετατραπούν σε δεσμεύσεις και να υλοποιηθούν. Η πόλη χαιρετίζει τη θετική εξέλιξη και είναι σίγουρο ότι θα ωφεληθεί από την εκμετάλλευση του Πανθεσσαλικού».  Πρέπει να σημειωθεί επίσης, ότι με παρέμβαση του κ. Μπέζα το κλιμάκιο του ΕΚΑΒ Μαγνησίας παραμένει στο ολυμπιακό συγκρότημα του Πανθεσσαλικού.

error: Content is protected !!