ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Κούγιας δικαιώνει τον Μπέο 9 χρόνια μετά για το Koriopolis – «Με αυτόν μιλούσε στην κασέτα» [βίντεο]

beos kougias 1068x641 1
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Δικαιωμένος πρέπει να αισθάνεται ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος για ακόμα μία φορά σήμερα, σχετικά με την ανάμειξή του στο σκάνδαλο Koriopolis για το οποίο αθωώθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

KENT728X100

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον Astra, ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε ποιος βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, στις ηχογραφημένες συνομιλίες του Αχιλλέα Μπέου, οι οποίες τον οδήγησαν στα Δικαστήρια και στη φυλακή!

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, η συνομιλία ήταν μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και τον Νίκου Πατέρα, ο οποίος διατηρούσε φιλική σχέση με τον σημερινό δήμαρχο Βόλου.

Ο κ. Μπέος απολογούμενος πριν 9 χρόνια αναρωτιόταν αν μιλούσε μόνος του στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε υποκλαπεί και γιατί ο συνομιλητής του δεν οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης αντιμετωπίζοντας τις ίδιες κατηγορίες.

Επί της ουσίας, ο κ. Κούγιας δήλωσε σήμερα οτι η κατηγορία βασίστηκε σε δικογραφία που σχηματίστηκε για μία συραμένη κασέτα, ώστε να προστατευθεί το δεύτερο μέλος αυτής!

Δείτε το βίντεο:

error: Content is protected !!