Στην Ελασσόνα την Τρίτη 5 Ιανουαρίου Drive Through Rapid Tests

rapid tests o 780x405

Στην Ελασσόνα θα βρίσκεται την Τρίτη 05 Ιανουαρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ, συνεργείο του ΕΟΔΥκαι της Περιφέρειας Θεσσαλίας για δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας.

Οι πολίτες μπορούν να εξετασθούν δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Η διεξαγωγή των “Drive Through Rapid Tests” εξασφαλίζει ασφάλεια για τους πολίτες, οι οποίοι δεν χρειάζεται να εισέρχονται για ελέγχους μέσα στα Νοσοκομεία, ενώ παράλληλα διευκολύνεται σημαντικά και το έργο του ιατρικού προσωπικού που δεν θα απασχολείται πλέον με τη λήψη δειγμάτων.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Εύχομαι γρήγορα να βγούμε από την πανδημία και να βρούμε την κανονικότητα μας, ωστόσο οφείλουμε όλοι μαζί να κάνουμε τα μέγιστα, ώστε να έχουμε σύντομα  τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το παν είναι να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, να μην αφήνουμε απαρατήρητα τυχών συμπτώματα ώστε να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας και να προστατέψουμε τους γύρω μας. Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου  για άλλη μια φορά σε άριστη συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και τον Πρόεδρο του Περιφ. Συμβουλίου κ. Βασίλειο Πινακά, θα έχουμε συνεργείο του ΕΟΔΥ προκειμένου να εξεταστούν γρήγορα όσοι επιθυμούν. Ο κίνδυνος ελλοχεύει παντού και δεν χρειάζεται εφησυχασμός από κανένα μας. Χρειάζεται προσοχή, σύνεση, πειθαρχία και ατομική ευθύνη. Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς».

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!