Σύμπραξη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Επιδοτούνται στο φυσικό αέριο οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα (φωτο – βίντεο)

3 eda thess perifereia thessalias 780x405
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μεγάλο πρόγραμμα επιδότησης οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα για εγκατάσταση συστημάτων φυσικού αερίου «τρέχει» από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πρόκειται για επενδύσεις 12 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στο έτος 2021, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ Θεσσαλίας κ. Λεωνίδας Μπακούρας, ο οποίος ειδικότερα επισήμανε:

«Είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα που θα τρέξει ως τα μέσα του καλοκαιριού και εμείς ως εταιρεία θα κάνουμε τις επενδύσεις που πρέπει να κάνουμε στη Θεσσαλία. Στη Θεσσαλία θα γίνουν 12 εκατομμύρια επενδύσεις μέσα στο 2021, για την ανάπτυξη του δικτύου διανομής. Ήδη επιδοτούμε 17 δήμους και θα συνεχίσουμε προς όφελος των καταναλωτών αλλά και του περιβάλλοντος. Θα συνεχίσουμε το έργο σε όλη τη Θεσσαλία πραγματοποιώντας μεγάλες επενδύσεις».

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε: «Χρειάζεται συνένωση δυνάμεων το δύσκολο χρόνο του 2021, και πρέπει να βοηθήσουμε όσους το έχουνε ανάγκη γι’ αυτό επιλέξαμε να ξεκινήσουμε με ένα πρόγραμμα ουσίας, σε πολλά επίπεδα. Αρχικά βοηθάει τις φτωχές οικογένειες και δεύτερον κάνει συμμαχία με το περιβάλλον. Έτσι ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την ΕΔΑ Θεσσαλίας. Είμαστε η πρώτη Περιφέρεια που συνεργάστηκε προς αυτή την κατεύθυνση. Με το πρόγραμμα αυτό οι άνθρωποι αυτοί μπορούν σύντομα να συνδεθούν με το φυσικό αέριο με επιδότηση”.

Τέλος, η κα Καλόγηρου, Διευθύντρια Ανάπτυξης Αγοράς Φυσικού Αερίου, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία του προγράμματος.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις:

Εύη Μποτσαροπούλου

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 2
error: Content is protected !!