ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την Τρίτη διανέμεται η δεύτερη παρτίδα μασκών για μαθητές και εκπαιδευτικούς

2987558
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021, 13:58

Ξεκινά το πρωί της Τρίτης 5 Ιανουαρίου η διανομή της δεύτερης παρτίδας μασκών πολλαπλής χρήσης για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Ηρακλείου. Οι διευθυντές των σχολείων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα προσέρχονται, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, στο Παγκρήτιο Στάδιο -και συγκεκριμένα στη θύρα 1- προκειμένου να παραλάβουν τις συσκευασίες με τις μάσκες.

Η διανομή που ξεκινά την Τρίτη, διενεργείται από τους υπαλλήλους του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου και θα διαρκέσει έως το τέλος της εβδομάδας. Πρόκειται για 60.150 μάσκες που προορίζονται για τους μαθητές και τους δασκάλους νηπιαγωγείων και δημοτικών και 59.790 μάσκες για τους μαθητές και τους καθηγητές γυμνασίων και λυκείων. Κάθε μαθητής και εκπαιδευτικός θα παραλάβει από δυο επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες ατομικής προστασίας, όταν ανοίξουν και πάλι τα σχολεία.

Η προμήθεια και της δεύτερης παρτίδας των μασκών έγινε έπειτα από διαγωνισμό που διενήργησε η ΚΕΔΕ, η οποία ανέλαβε και τη διανομή τους στους δήμους όλης της Ελλάδας.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021, 13:58

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!