ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια της Δήμητρας Πατάκη

kideia 3 780x405

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια της Δήμητρας Πατάκη, συζύγου του αειμνήστου Γιάννη Πατάκη, εξέδωσαν η Ένωση Γυναικών Λάρισας και η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ.

Αναλυτικά:

Η Ένωση Γυναικών Λάρισας “με θλίψη αποχαιρετά τη συναγωνίστρια Δήμητρα (Μιμίκα) Πατάκη, που έφυγε από τη ζωή. Η συναγωνίστρια Δήμητρα γεννήθηκε το 1945 στη Νίκαια Λάρισας. Παντρεύτηκε τον Γιάννη Πατάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και αγροτοσυνδικαλιστή και απέκτησαν ένα γιο. Η Μιμίκα Πατάκη ήταν ιδρυτικό και πάντα δραστήριο μέλος του Συλλόγου με σημαντική συνεισφορά στη δράση του, ιδιαίτερα στην περιοχή της Νίκαιας. Πρωτοστάτησε για την οργάνωση της δράσης του συλλόγου στη Νίκαια και τη λειτουργία ομάδας γυναικών της ΟΓΕ. Έμεινε πιστή στα ιδανικά του ριζοσπαστικού γυναικείου κινήματος και στην ανάγκη της αγωνιστικής στάσης ζωής μέχρι το τέλος της ζωής της.  Η Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά της”.

Η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ “αποχαιρετά με θλίψη την Δήμητρα Πατάκη (Μιμίκα), αγαπημένη συντρόφισσά μας και γυναίκα του αείμνηστου σφ. Γιάννη Πατάκη.

Η συντρόφισσα Δήμητρα έδινε όλο αυτό το διάστημα μάχη με την δύσκολη ασθένεια που την ταλαιπωρούσε, μένοντας ως το τέλος πιστή στις αξίες και τα ιδανικά του Κόμματός μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και το γιο της Δημήτρη”.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!