Στο Ορφανοτροφείο Βόλου η ΠΑΕ Νίκη

134726940 3804441816244574 5004406621814949575 n
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο Βόλου πραγματοποίησε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, το πρωί της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς (31/12).

KENT728X100

Oι άνθρωποι της κυανόλευκης ΠΑΕ μετέβησαν στο Ορφανοτροφείο, με τον Υπεύθυνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας μας, Γιάννη Καζεπίδη, να παραδίδει στον Πρόεδρο του ιδρύματος, Κωνσταντίνο Θεοδώρου, το δώρο των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί, έναν φορητό υπολογιστή, προκειμένου να καλυφθούν κάποιες από τις μαθησιακές ανάγκες τους, στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης, εν μέσω πανδημίας. 

Σε μία ολιγόλεπτη συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες, ο κ. Καζεπίδης τόνισε πως η βοήθεια της Νίκης Βόλου στα παιδιά του Ορφανοτροφείου δεν αποτελεί μία εφήμερη και περιστασιακή ενέργεια, καθώς μέλημά μας είναι η συνεχόμενη κι αδιάκοπη στήριξή τους, πράγμα που αποδεικνύεται κι από το γεγονός πως ένα παιδί του Ορφανοτροφείου βρίσκεται στις Ακαδημίες της ΠΑΕ, δίχως κανένα οικονομικό αντάλλαγμα. Στο πλαίσιο αυτού, εξέφρασε τη σκέψη μας να καλύψουμε όλα τα σχολικά και φοιτητικά έξοδα κάποιων παιδιών του ιδρύματος, με στόχο την εξασφάλιση ενός λαμπρού επαγγελματικού μέλλοντος γι’ αυτά. Παράλληλα, ανέφερε πως η επιλογή του δώρου προέκυψε, σύμφωνα με τα αιτήματα των παιδιών και πάντα σε συνεννόηση με τους ιθύνοντες του ιδρύματος και τόνισε πως τέτοιου είδους δραστηριότητες ταιριάζουν στο χαρακτήρα και στη βασική δομή του συλλόγου της Νίκης.

Από την πλευρά του, ο κ. Θεοδώρου ευχαρίστησε την ΠΑΕ Νίκη Βόλου για τις ενέργειές της, ευχήθηκε η ομάδα μας να βρεθεί σύντομα εκεί που της αξίζει και τόνισε πως η μέγιστη πλειοψηφία των παιδιών του Ορφανοτροφείου είναι υποστηρικτές της Νίκης. 

error: Content is protected !!