Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις

23659557 10155085074521149 1002142935269964593 n
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Γράφει η Όλια Κουργιαντάκη

KEN 2

Kαλησπέρα στο 50% των αναγνωστών.

Στο υπόλοιπο 50 τίποτα γιατί μάλλον σας αντιπαθώ. Όχι δε με φώτισε το πνεύμα Χριστουγέννων. Ορατό πιστεύω. Φιλάκι μεγάλο σε όλους σας όμως.

Λοιπόν σήμερα και μετά από κάμποσο καιρό, θα πιάσουμε πάλι τα ψυχο περίεργα,και θα πέσει στο τραπέζι μας ο άνθρωπος με ένα απ τα χαρακτηριστικά που σχεδόν μισώ ιδιαιτέρως. Είναι ο ιντριγκαδόρος, σχεδόν παθολογικός ψεύτης, που όμως έχει απόλυτη γνώση του τι δημιουργεί. Γιατί υπάρχουν και οι μυθομανείς οι οποίοι είναι ας πούμε άρρωστοι, οπότε δε το ακουμπώ και δε με ακουμπά.

Κύρια χαρακτηριστικά των παραπάνω ανθρώπων λοιπόν, είναι το να στοχεύουν πρόσωπα που κατά βάση αντιπαθούν ή ζηλεύουν για προσωπικούς τους λόγους, και να υφαίνουν ιστορίες ανύπαρκτες, με σκοπό να επηρεάσουν αρνητικά φυσικά, τη κοινή γνώμη του ευρύτερου περιβάλλοντος τους. Ο τρόπος τους δε, είναι στο 90% των περιπτώσεων, τόσο πιστευτός και θυματοποιημένος, που το περιβάλλον θα μπει στη διαδικασία να επηρεαστεί.

Πέραν τώρα των εντυπώσεων που δημιουργούν σε άλλους, όταν τα άτομα αυτά έρθουν σε επαφή με το πρόσωπο αντιπάθειας τους, η στάση τους είναι σχεδόν πάντα ευγενική και φιλική, προσπαθώντας έτσι να προκαλέσουν και πάλι την απορία ή τη δυσφορία του όποιου προσώπου και άρα την έκρηξη του κάποια στιγμή, ούτως ώστε να φανούν εκείνοι οι καλοί και ο αντιπαθής τους εκτεθειμένος. Εύχομαι και ελπίζω να μη πέσετε ποτέ πάνω σε αυτό το είδος υπάνθρωπων. Πολλή η τοξικότητα και θέλει γερό ή και ανύπαρκτο στομάχι, ειδικά αν είστε ευαίσθητοι με υψηλό το αίσθημα της δικαιοσύνης μέσα σας. Αν τώρα τύχει και συναντηθούν οι δρόμοι σας, dm me. Και μη ξεχνάτε: Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.

error: Content is protected !!