ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγοραστός: Τα δημόσια νοσοκομεία μας βγαίνουν από την κρίση της πανδημίας με πλεόνασμα αξιοπιστίας (βίντεο)

3 5 780x405
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

«Το δημόσιο σύστημα Υγείας άντεξε στην κρίση της πανδημίας και είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει και ένα ενδεχόμενο τρίτο κύμα», τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Ευχαρίστησε μάλιστα για την συνεργασία τόσο την 5η ΥΠΕ όσο και τις διοικήσεις των νοσοκομείων της Θεσσαλίας, αλλά και το προσωπικό σε νοσοκομεία, Κ.Υ. και ΕΚΑΒ.

Αναλυτικά τόνισε: «Τα δημόσια νοσοκομεία μας και από αυτή την κρίση βγαίνουν με πλεόνασμα αξιοπιστίας. Εδώ στη Θεσσαλία το δημόσιο σύστημα Υγείας λειτούργησε άριστα. Όλο το προσωπικό των νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας και του ΕΚΑΒ, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και συνεχίζει να είναι σε ετοιμότητα αν τυχόν προκύψει το τρίτο κύμα. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την άμεση συνεργασία που είχαμε, την ευέλικτη προσαρμοστικότητα, την σύμπνοια και την αλληλεγγύη που έδειξαν για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης. Ευχαριστώ επίσης τόσο την 5η ΥΠΕ αλλά και τις διοικήσεις των νοσοκομείων για την καλή συνεργασία.  Η περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν από την αρχή στην πρώτη γραμμή. Γι’ αυτό και με ταχύτητα προσλήφθηκαν 549 άτομα.

Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα γιατί οι στιγμές είναι δύσκολες. Το δημόσιο σύστημα έδειξε ότι μπορεί».

Δείτε το βίντεο:

Ε.Μ.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!