ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διάψευση Μπέου για εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ

Beos11

Δηκτικός ήταν στην τοποθέτησή του ο Αχιλλέας Μπέος, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του από ορισμένους που έσπευσαν να μιλήσουν για πιθανή εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ το επόμενο καλοκαίρι!

KEN 728X100

Μπορεί δια στόματος Αχιλλέα Μπέου να μην ειπώθηκε ποτέ η λέξη «ΠΑΟΚ», ωστόσο, κάποιοι -ακόμη και από το μέσο που παραχώρησε τη συνέντευξη- έσπευσαν να συνδέσουν με ευκολία τα μελλοντικά σχέδια του Δημάρχου του Βόλου με τον Δικέφαλο!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η παρουσία μου στον Βόλο είναι με Διοίκηση Πρωτοδικείου ώστε στην συνέχεια να ασχοληθώ με την πόλη μου σαν Δήμαρχος. Μέχρι το καλοκαίρι θα είμαι εκεί, για να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω, θέλω να ξεκουραστώ και να ασχοληθώ με την πόλη. Μετά θα ασχοληθώ μόνο με ομάδες για τίτλους. Έχω προτάσεις. Προέχουν άλλα πράγματα όμως. Όταν έρθει η στιγμή, δεν θα τους διεκδικήσω, θα τους κερδίσω κιόλας. Ακούω κάτι μπάτζετ, στους «4» του Champions League θα πήγαινα με αυτό το μπάτζετ. Θα ξεκουραστώ και ίσως επανέλθω για να γράψουμε ιστορία και να πάρω τίτλο, Είναι όνειρο μου, ούτε τους βλέπω όλους αυτούς ποδοσφαιρικά. Σαν επιχειρηματίες είναι όλοι τους μεγάλοι, αλλά ποδοσφαιρικά δεν τους βλέπω. Θέλω να αξιοποιηθούν οι γνώσεις μου με τίτλους. Έχουν γίνει συζητήσεις αλλά δεν είναι επί του παρόντος, προτεραιότητα τώρα για μένα είναι η πόλη του Βόλου».

Η παραπάνω τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου συνδέθηκε με τον… ΠΑΟΚ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδρασή του, ο οποίος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ουδεμία αναφορά υπήρξε σε εμπλοκή του στα του Δικεφάλου:

«Σε πλήρη παρερμηνεία και διαστρέβλωση των όσων ανέφερα σε σημερινή μου συνέντευξη στο ραδιόφωνο Metrosport και το δημοσιογράφο Γιώργο Μπούζο προχώρησαν ορισμένοι για λόγους προφανείς αποσκοπώντας σε μια πρόσκαιρη δημοσιότητα. Ευτυχώς για όσους ενδιαφέρονται για την αλήθεια μπορούν να ακούσουν το ηχητικό από τη συνέντευξη που βρίσκεται δημοσιοποιημένο και να διαπιστώσουν τι ακριβώς ελέχθη.

Ουδεμία αναφορά υπήρξε σε εμπλοκή μου στα του ΠΑΟΚ, αλλά και ουδεμία αναφορά σε πρόσωπα ή άλλες ομάδες. Επαναλαμβάνω το ηχητικό της συνέντευξης είναι απόλυτα διαφωτιστικό και αποκαλυπτικό της αλήθειας. Αλλωστε στην παρούσα συγκυρία όπως κατ επανάληψη έχω τονίσει το μόνο μου ενδιαφέρον έχει να κάνει με τα θέματα του Βόλου, του οποίου έχω την τιμή να είμαι Δήμαρχος».

error: Content is protected !!