Επί ποδός Μπέος και συνεργάτες για τον χιονιά στο Πήλιο [εικόνες]

a 2
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Σε πλήρη ετοιμότητα παραμένει ο μηχανισμός του Δήμου Βόλου για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ανακύπτουν από την κακοκαιρία. Αργά το απόγευμα κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής, με επικεφαλής τον ίδιο τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, με μηχανήματα αποχιονισμού και υδροφόρες μετέβησαν σε ορεινές περιοχές του Δήμου, Κατηχώρι, Πορταριά,. Μακρινίτσα, Κουκουράβα και  στην περιοχή της Αλλης Μεριάς, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις όπου απαιτούνταν.

KENT728X100

Πρόβλημα διαπιστώθηκε στο δρόμο μεταξύ Πορταριάς και Μακρινίτσας όπου έγινε αποχιονισμός ενώ υδροφόρες του Δήμου και αλατιέρες έριξαν θαλασσινό νερό και αλάτι στο οδόστρωμα για να αποτραπεί ο σχηματισμός πάγου, αφού οι θερμοκρασίες που επικρατούν είναι ιδιαίτερα χαμηλές και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

Καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας, με εντολή του Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, ο μηχανισμός θα παραμείνει σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα ενδεχομένως ανακύψουν.

error: Content is protected !!