Σκληρή απάντηση στη συνέντευξη Κούγια από τους δημοσιογράφους που καταγγέλλει: “Ο Κούγιας είναι θέμα της πόλης”

tsiatas tsoumaris
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η συνέντευξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια από το πρωί της Κυριακής που αναρτήθηκε στο onlarissa.gr. Αν και η πρόθεση της Εύης Μποτσαροπούλου που συνομίλησε με τον κ. Κούγια ήταν να αναδείξει τη σχέση του με τη Λάρισα, στο πλαίσιο της στήλης «Η Λάρισα του…» που φιλοξενεί προσωπικότητες κάθε Κυριακή, οι επιθέσεις του κ. Κούγια σε πρόσωπα προκάλεσαν την αντίδρασή τους.

Πολλά ήταν και τα επώνυμα σχόλια φιλάθλων της ομάδας στο διαδίκτυο που κατέκριναν τον τρόπο με τον οποίο απάντησε στα ερωτήματα ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ.

Οι δύο δημοσιογράφοι στους οποίους αναφέρθηκε ονομαστικά ο κ. Κούγιας απαντούν με σκληρό τρόπο στα όσα τους καταλογίζει στη συνέντευξή του και παραπέμπουν στη δικαστική εκκρεμότητα που υπάρχει μεταξύ τους και η οποία έχει οριστεί για τις 16 Φεβρουαρίου.

Το onlarissa.gr δημοσιεύει αυτούσια την επιστολή των κ.κ. Χρήστου Τσιάτα και Χρήστου Τσούμαρη η οποία και έχει ως εξής:

«Pressing: « Ο Κούγιας, δεν είναι δικό μας θέμα. Είναι πλέον θέμα της πόλης….» «Όσο κι αν παραπέμπει πια στο απόλυτο αντικείμενο της σάτιρας, δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Η περίπτωση Κούγια, είναι εξαιρετικά σοβαρή, κυρίως κοινωνικά, για την πόλη μας . Ο αυτοχαρακτηριζόμενος «ηλικιωμένος» δικηγόρος, ενεπλάκη στα δημόσια πράγματα της περιοχής μας, αναλαμβάνοντας την ομάδα της ΑΕΛ, με το ιστορικό της βάρος και τη μεγάλη της αξία, για τον κόσμο της και την πόλη. Ήρθε από την ομάδα της Παναχαϊκής, από όπου έφυγε με φοβερά επεισόδια, μηνύσεις και ταραχές, με αποτέλεσμα να μην «τον σηκώνει πια εκεί, ο τόπος». Είχαν προηγηθεί τα Γιάννενα, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, η ΑΕΚ, η Λαμία κλπ, όπου ακριβώς τα ίδια έγιναν και ακριβώς τις ίδιες μεθόδους χρησιμοποίησε: Λάσπη, παραμύθια και διαρκείς συκοφαντίες προς όλες τις πλευρές.

Αλήθεια, δεν ορρωδεί προ ουδενός. Χρησιμοποιεί τα πρόσωπα αδίστακτα, χρησιμοποιεί τα νέα παιδιά αδίστακτα, προβάλλει τον ρατσισμό του με τρομακτική φυσικότητα, χρησιμοποιεί την ατεκνία ως κατάρα Θεού, την εμφύτευση μαλλιών ως μειονεξία και εφευρίσκει χιλιάδες τεχνάσματα, που ξεκινούν από την αυτολύπηση με το καρφωμένο τακούνι στον κρόταφο, μέχρι τα «χασαπομαχαιρώματα» σε νυχτερινά κέντρα τα ξημερώματα … Κατά τα λοιπά, είναι ένας «άνθρωπος του νόμου». Αυτός λοιπόν, ο «άνθρωπος του νόμου», πάλι σήμερα επιτέθηκε σε εμάς, δύο δημοσιογράφους, που την ιδρώσαμε τη φανέλα στο στίβο της ζωής και της μαχόμενης δημοσιογραφίας- υπενθυμίζουμε, και οι δύο μέλη δημοσιογραφικών ενώσεων , και μάλιστα ο ένας από εμάς, ως επί έτη και εκδότης της μοναδικής αθλητικής εφημερίδας της Λάρισας, Επίτιμος δημοσιογράφος- και όχι…δόκιμος, όπως εσκεμμένα «μπερδεύεται» ο κ Κούγιας- , ο δε δεύτερος από εμάς, τακτικό μέλος που διανύει την τρίτη δεκαετία, χωρίς αμφότεροι να έχουμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στα πειθαρχικά μας όργανα. Η επίθεσή του είναι διαρκής και ανήθικη. Σε όλα τα επίπεδα που μας αφορούν. Τη δουλειά μας, την οικογένειά μας, ακόμη και τα παιδιά μας, ενώ άπειρες φορές μας απείλησε ότι θα μας εξαφανίσει… Ηδη, η δικαιοσύνη θα αποφανθεί σε λίγες ημέρες (16.02.2021), στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, όπου ο κ. Κούγιας παραπέμπεται ως κατηγορούμενος να δικαστεί για τις συκοφαντίες σε βάρος μας, με απόφαση του κ. Εισαγγελέα. Αυτά σε ό,τι μας αφορά, θα τα αποκαταστήσει η Δικαιοσύνη, την οποία έχει επανειλημμένα άλλωστε απασχολήσει ο Κούγιας.

Όμως, το πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει στην ομάδα και στην πόλη. Αγοραία συμπεριφορά, βρισιές, ψέματα, απίστευτοι χαρακτηρισμοί, επίπεδο χυδαίο, «δολοφονίες» χαρακτήρων, «άπλυτα και πλυμένα» μαζί, δηλώσεις και καυγάδες, ψευτομαγκιές και παλικαριές άλλης εποχής, λάσπη στον ανεμιστήρα και όπου πάει , ΑΠΌ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ! Αυτό, η Λάρισα δεν το σηκώνει και μάλιστα από ένα ξένο επιχειρηματία. Είναι μια πόλη που χτίσαμε εμείς και οι προηγούμενοι από εμάς, οι γονείς και οι παππούδες μας, με ιστορία, με συμμετοχή, με κόπους, με συναίσθημα και αλληλεγγύη και κυρίως με αγάπη για την πόλη και την ομάδα μας- μια ομάδα, που έχασε τη λάμψη της και την ιστορική υπεραξία της… Δεν είναι δικό μας θέμα ο Κούγιας. Είναι πλέον θέμα της πόλης».

** Στη φωτογραφία οι δημοσιογράφοι κ.κ. Χρήστος Τσιάτας και Χρήστος Τσούμαρης

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!