ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η επιστολή Μορφογιάννη στους εργαζόμενους της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ

139691859 448085249710612 2543425693745063485 n

Επιστολή προς τους εργαζόμενους της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ απέστειλε η απερχόμενη πρόεδρος Νατάσα Μορφογιάννη, με την οποία τους ευχαριστεί για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα που βρέθηκε στο τιμόνι. Τη θέση της, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου παίρνει η Σοφία Χάλαρη.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η επιστολή Μορφογιάννη:

Με την παρούσα επιστολή μου κλείνει η περίοδος στην Προεδρία του ΔΣ της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ. Ήταν μια περίοδος δύσκολη, αλλά συνάμα δημιουργική. Θα ήθελα λοιπόν να σας καταθέσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία, την καλή διάθεση, την υπομονή και την επιμονή.

Υπό το βάρος του μεγέθους της ευθύνης και έχοντας ως γνώμονα ότι πρέπει να λειτουργούμε με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα, να αντέχουμε στην έντονη πίεση, να εκφράζουμε με συνέπεια τη συμπαράσταση μας προς τους πολίτες, να δείχνουμε φιλική διάθεση και συνεργασία, προσπάθησα και με τη δική σας συμβολή πιστεύω ότι καταφέραμε να διαχειριστούμε με επάρκεια τις όποιες δύσκολες καταστάσεις.

Αγαπητοί μου συνεργάτες, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα το γεγονός ότι συνεργάστηκα με όλους εσάς. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι που ήταν γεμάτο από δυνατές εμπειρίες και με πολλές καλές, αλλά και κάποιες ελάχιστες δυσάρεστες στιγμές. Παραμένω πάντα διαθέσιμη για οτιδήποτε τυχόν μου ζητηθεί και είμαι σε θέση να προσφέρω και πάντα με την αγωνία και την προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον. Με την διαβεβαίωση της ιδιαίτερης εκτίμησης μου προς όλους σας. Αναστασία Μορφογιάννη Δημοτική Σύμβουλος

error: Content is protected !!