ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για το δικαστικό μέγαρο Βόλου [βίντεο]

141274362 221784569588631 994683955828991253 n
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 14.00 το μεσημέρι η σύσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο για την κατασκευή του νέου δικαστικού Μεγάρου Βόλου.

KEN 1

Παρόντες ήταν οι Υφυπουργοί Παιδείας Ζέττα Μακρή και Δικαιοσύνης Κώτσηρας και οι τοπικοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Δήμαρχος Βόλου επισήμανε στον Υπουργό την ανάγκη για την δημιουργία ενός νέου δικαστικού μεγάρου, ενώ ο Κώστας Τσιάρας ξεκαθάρισε οτι υπάρχει η πολιτική βούληση από την Κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία και χαιρέτησε τον συντονισμό των αρμοδίων φορέων και της τοπικής κοινωνίας, ώστε να κατατεθεί νέα πρόταση για το οικόπεδο.

Δήλωση Μπέου

«Κλείδωσε» στη σημερινή μου συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κων. Τσιάρα, στην Αθήνα, το έργο της ανέγερσης νέου Δικαστικού Μεγάρου στο Βόλο, στο δημοτικό οικόπεδο της οδού Παρασκευοπούλου στη Νέα Ιωνία που θα έρθει προς έγκριση στην διυπουργική επιτροπή την άλλη εβδομάδα προκειμένου να ενταχθεί προς χρηματοδότηση μαζί με άλλα δικαστικά κτήρια σε άλλες περιοχές της χώρας.»

error: Content is protected !!