Βάσω Παππά: Η φωτογράφος της καρδιάς μας

141441515 315735913190498 7761255679530426998 n
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Βάσω Παππά ή αλλιώς Vaso Pap Photography. Η Βολιώτισσα φωτογράφος που ασχολείται επαγγελματικά με την κινηματογράφηση και το μοντάζ δέκα χρόνια μας έχει κλέψει την καρδιά και αφήνει άφωνους όσους την προτιμούν, επειδή οι φρέσκιες και πρωτοποριακές ιδέες της καθώς και το μεράκι που έχει για την δουλειά της ξεπερνούν κάθε προσδοκία του πελάτη.

KENT728X100

Αναλαμβάνει γάμους βαφτίσεις και διάφορα άλλα events της πόλης μας και είναι η αποκλειστική συνεργάτης της γνωστής influencer Filio Lou. Η Βάσω είναι γνωστή επίσης και στη νύχτα αφου συνεργάζεται με μεγάλα νυχτερινά κέντρα όπως η “premiera” και τα “Φεγγάρια”.

Συνεργάζεται με δυο μεγάλες σχολές χορου του Βόλου και διαθέτει επαγγελματικό εξοπλισμό και drone για λήψει πανοραμικες και ονειρεμένες λήψεις! Πρόσφατα συνεργάστηκε και με τον δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο για βίντεο που γυρίστηκε στη Τσουγκριά της Σκιάθου.

Η Βάσω εκτός από το πλούσιο βιογραφικό και την άριστη δουλειά της σε κερδίζει με το χαρακτήρα και το χαμόγελο της. Παρότι είναι νέα ο κόσμος την εμπιστεύεται και έχει ήδη χτίσει ένα καλό όνομα γυρω της. Το καλοκαίρι έχει αναλάβει μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα που θα γίνει διαδικτυακά λόγω της κατάστασης. Αυτή είναι η Vaso Pap η όπως λένε πολλοί Βολιώτες η φωτογράφος της καρδιάς μας!

error: Content is protected !!