Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της παίκτριας του Survivor

436339
stergiou
fotou
728x110 3Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, 14:30

KENT728X100

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι μία από τις διαγωνιζόμενες που γνωρίσαμε καλύτερα στο φετινό Surviror μέσα από την ομάδα των Διασήμων.

Η δημοσιογράφος βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, πίσω την Ελλάδα την περιμένει ο αγαπημένος, καθώς η ίδια είναι ερωτευμένη. Σύμφωνα με το περιοδικό OK!, η Άννα Μαρία Βέλλη διατηρεί σχέση με Αρκάδιο Σβολάκη. Δεν πρόκειται για κάποιον νέο έρωτα, αλλά για έναν άντρα με τον οποίον πρωτοσυναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσαν μαζί, τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους και επανασυνδέθηκαν πρόσφατα.

Η σχέση τους ξεκίνησε από τα μαθητικά τους χρόνια στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, απ’ όπου και αποφοίτησαν, αναφέρει το ΟΚ!.

Εκείνη πέρασε στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ σύντομα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα και να ασχοληθεί με την υποκριτική φοιτώντας στη σχολή της Δήμητρας Χατούπη. Δεν ήρθε όμως μόνη της. Ο αγαπημένος της, βρισκόταν ήδη στην πρωτεύουσα καθώς σπούδαζε στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει και το ζευγάρι έμεινε κάτω από την ίδια στέγη για έξι χρόνια.

Το 2014, όμως, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ήταν η στιγμή που πίστεψαν ότι έπρεπε να πάρουν τις αποστάσεις τους και να ζήσουν νέες εμπειρίες.

Μετά από 6 χρόνια και μετά από τον χωρισμό της με τον Άρη Μακρή, η Άννα Μαρία Βέλλη αποφάσισε, σύμφωνα με το ΟΚ!, να επιστρέψει στην αγκαλιά του παιδικού της έρωτα, ο οποίος ασχολείται με τα ναυτιλιακά και δεν έχει σχέση με τον χώρο στης showbiz.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!