Βόλος: Γάτα σφήνωσε σε κονσέρβα – Σώθηκε χάρη στον Δ. Μεντεκίδη & την Πυροσβεστική

γάτα κονσέρβα
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Η αγάπη και η ευαισθησία για τα ζώα και η παρέμβαση της Πυροσβεστικής κατάφεραν να σώσουν μια γατούλα, το κεφάλι της οποίας είχε σφηνωθεί σε μια κονσέρβα γατοτροφής.

KENT728X100

Το περιστατικό έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο facebook ο Δημήτρης Μεντεκίδης, πρόεδρος της εταιρείας Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. – Νερό ΔΙΟΣ, ο οποίος εντόπισε την γάτα που προσπαθούσε μάταια να βγάλει το κεφάλι της από την κονσέρβα και δεν την προσπέρασε. Αμέσως ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο σημείο έφτασε ο πυροσβέστης Γιώργος Μουστάκας, ο οποίος με «χειρουργικές» κινήσεις κατάφερε να απελευθερώσει το κεφάλι της γάτας.

Ο κ. Μεντεκίδης στην ανάρτησή του, μαζί με τη φωτογραφία της άτυχης γατούλας (που τελικά αποδείχθηκε τυχερή!) και το βίντεο που δείχνει την σωτήρια παρέμβαση του πυροσβέστη, έγραψε:

«Την πρωινή προπόνηση διέκοψε η λαίμαργη ψιψινα που τη βρήκα σφηνωμένη σε μια κονσέρβα. Κλήθηκε η Πυροσβεστική (ναι, τα παιδιά κάνουν ΚΑΙ αυτό) και με τις κατάλληλες κινήσεις του Γιώργος Μουστάκας απελευθερώθηκε. Τους ευχαριστώ για την άμεση απόκριση. Συμβουλή τους: Τσαλακώνετε τις άδειες κονσέρβες».

error: Content is protected !!