Ζέττα Μακρή στο MEGA για τα σχολεία: Δε θα κάνουμε κάτι αν δεν το προτείνουν οι ειδικοί

Στιγμιότυπο 2021 01 24 8.42.21 πμ
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Πράσινο φως για το άνοιγμα των Γυμνασίων και των Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου, με αυστηρούς κανόνες, άναψαν με την εισήγηση τους οι Ειδικοί.

KENT728X100

Δωρεάν τεστ κορωνοϊού για τους εκπαιδευτικούς και περισσότερα επιτόπια τεστ από τον ΕΟΔΥ και για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου ανακοίνωσε η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

H Υφυπουργός τόνισε: “Κι εμείς θέλαμε να ανοίξουν τα σχολεία και οι γονείς και τα παιδιά. Οφείλουμε όμως να ακούμε τους ειδικούς. Και αφού το επέτρεψαν ανοίγουν. Κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνδράμουμε και να βοηθήσουμε τη διαδικασία”.

“Θα υπάρχει πρόστιμο στα παιδιά που δεν τηρούν τους κανόνες, όπως σε όλους τους πολίτες. Αν η κοινωνία επιβαρυνθεί, θα υπάρχει επιβάρυνση και στα σχολεία” σημείωσε η κ. Μακρή, προτείνοντας σε όλους να τηρούν τα μέτρα.

“Το Υπουργείο καταθέτει τις απόψεις του, αλλά ακούει ευλαβικά ως οφείλει τις δικές τους υποδείξεις. Εμείς καταθέτουμε την αγωνία μας και τις ανησυχίες μας. Δεν παρεμβαίνουμε στο τι θα αποφασίσουν οι ειδικοί. Τα πράγματα πάνε καλά στην πρωτοβάθμια Εκπαίδευση που ήδη ξεκίνησε. Είναι ενθαρρυντικά τα σημάδια και τα παιδιά είναι πολύ ευχαριστημένα” υπογράμμισε η Βολιώτισσα πολιτικός.

error: Content is protected !!