ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάκης Τανιμανίδης για την εγκυμοσύνη της συζύγου του: «Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Δεν θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες»

436454
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟΔευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, 13:35

KEN 2

 

Καλεσμένος στο «Πρωινο» ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, μέχρι να μείνει έγκυος, ενώ αποκάλυψε πως ακόμη δε γνωρίζουν το φύλο των διδύμων.

Παράλληλα τηλεφωνικά μίλησε και η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη κυρία Ματούλα, η οποία αποκάλυψε πώς της ανακοίνωσε ο γιος της ότι θα γίνει γιαγιά.

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε αριθμό δε θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός. Ξέρω για όλα τα ζευγάρια πως είναι δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα. Αυτό πέφτει κυρίως πάνω στη γυναίκα. Η γυναίκα είναι αυτή που κάθε μήνα κάνει το τεστ. Το κάνει προσωπικό, το κάνει δικό της. Ο άντρας απλά είναι δίπλα και περιμένει. Λάθος της να το προσωποποιεί.

Δεν είναι μπαμ και κάτω. Και όλα καλά να είναι, υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας. Δε ζήσαμε κάποιο δράμα. Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι, όπως χιλιάδες κόσμος. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι και αν δυσκολεύονται να κάνουν παιδί, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το λύσουν οι γιατροί και αν δεν υπάρχει, κάποια στιγμή θα έρθει. Και όταν θα έρθει θα είναι σαν να μη πέρασε μια μέρα. Όταν το μάθαμε πιάσαμε τα ζουμιά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!