Η Ζέτα Δούκα καταγγέλλει δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη για βίαιη συμπεριφορά

436568
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ήταν το πρωί της Τρίτης, η Ζέτα Δούκα, η οποία μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε το 2008, την περίοδο που έγιναν τα επεισόδια και δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος.

KEN 1

Τότε, συμμετείχε στο Θέατρο Αθηνών στην παράσταση« Closer» μαζί με τους Γιώργο Κιμούλη, Νίκο Ψαρρά και Δώρα Χρυσικού.

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός.

Η παράσταση φαινομενικά πήγαινε καλά αλλά ο σκηνοθέτης και συμπρωταγωνιστής της Γιώργος Κιμούλης, όπως υποστήριξε η Ζέτα Δούκα, άσκησε πάνω της σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία. «Όσο οι κριτικές ήταν καλές τόσο χειρότερη γινόταν η συμπεριφορά του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός κάνοντας λόγο για κλωτσιές και βρισιές που εισέπραξε στα παρασκήνια.

Οι συντελεστές της εκπομπής πάγωσαν στο άκουσμα του ονόματος.

«Γνωρίζω ότι πολλοί συνάδελφοί μου έχουν υποστεί τέτοιου είδους συμπεριφορές και από τον ίδιο και από άλλους και χειρότερα πράγματα και αυτή τη στιγμή, αυτό που κάνω είναι να ανοίξω τον δρόμο της προσωπικής και ονομαστικής ομολογίας», είπε στη συνέχεια η Ζέτα Δούκα και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που μου τσάκισε τόσο πολύ την αξιοπρέπεια και με έκανε να ζήσω υπό καθεστώς φόβου και γνωρίζοντας εκ των υστέρων ότι είναι ο τρόπος του, δεν έχεις κάτι να κάνεις. Για μένα αυτός ο άνθρωπος ήταν σαν να μην υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια».

error: Content is protected !!