ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πράσινο φως» για τη δημιουργία Ναυτικού Μουσείου στον Βόλο

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΣΚΕΨΗ
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021, με αντικείμενο την προοπτική λειτουργίας του Ναυτικού Μουσείου της χώρας μας στο Βόλο, παράλληλα με το Μουσείο της Αργούς, ο φάκελος για την ανέγερση του οποίου έχει πλέον ολοκληρωθεί.

KEN 1

Στη σύσκεψη μετείχαν και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος και  ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας και πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου, κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και συνεργάτες του Δημάρχου και στη διάρκειά της επαναβεβαιώθηκε η πρόθεση του Δήμου Βόλου να υποδεχθεί το Μουσείο αυτό και συζητήθηκαν λεπτομέρειες για την χωροθέτησή του.

Ετσι το επόμενο Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη, αυτή τη φορά και με τη συμμετοχή, πέραν των κ Μπέου, Τριαντόπουλου και Κυριαζόπουλου, και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστού και του γενικού γραμματέα Επενδύσεων του υπ. Οικονομικών, κ.  Δημήτρη Σκάλκου, οπότε αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και να υπάρξουν ανακοινώσεις.

error: Content is protected !!