Η απάντηση της Ελένης Καστάνη στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου

437246
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τρίτη 02 Φεβρουαρίου 2021, 11:30

KENT728X100 1

Η Σοφία Μουτίδου πριν από λίγες ώρες μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο You Tube, με αφορμή τα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό, υποστήριξε πως στη συνεργασία της με την Ελένη Καστάνη, είχαν περάσει πολύ άσχημα.

«Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες”… Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία.

Ένας συνάδελφος στον θίασο του “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή”, απολύθηκε με ένα μήνυμα εντελώς παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα “Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα”; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Η Ελένη Καστάνη πήρε θέση στις κατηγορίες και μέσω του δημοσιογράφου Μιχάλη Πλεμμένου στο Happy Day ανέφερε δεν ισχύουν τα λεγόμενα της Σοφίας Μουτίδου, ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει περαιτέρω αξία σε κάτι τέτοιο που δεν ισχύει. Μάλιστα, επεσήμανε ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Μουτίδου.

error: Content is protected !!