ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπουκώρος: Έργα σε Βόλο, Αλμυρό και Νότιο Πήλιο από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

mpoukoros 2

Έργα σε Βόλο, Αλμυρό και Νότιο Πήλιο από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

KEN 4

Ενημέρωση του βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου από τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα

Όπως ενημέρωσε τον βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, υπέγραψε σήμερα τη  χρηματοδότηση σημαντικών έργων για τον Νομό Μαγνησίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών υπέγραψε κονδύλια ύψους 600.000 ευρώ προς το ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου για έργα βελτίωσης του ΕΑΚ. Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από τον Δήμο Βόλου και το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και ο προϋπολογισμός του αγγίζει το 1.700.000 ευρώ.

Επίσης, ο κ. Πέτσας υπέγραψε απόφαση χρηματοδότησης ύψους 372.000 ευρώ του Δήμου  Αλμυρού για την εφαρμογή προγράμματος για αδέσποτα ζώα. Επιπλέον, υπέγραψε  κονδύλια 54.000 ευρώ για το πρόγραμμα πυροπροστασίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα για την προώθηση και χρηματοδότηση των συγκεκριμένων σημαντικών έργων για τη Μαγνησία.

error: Content is protected !!