ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρέπει να φας το θεριό για να θεριέψεις

152129115354205345

Με αυτή την παροιμία της Λωξάντρας από την Σμύρνη θέλω να καλωσορίσω την επίσημη ανακοίνωση της Starlink του Elon Musk που συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα στις υπηρεσίες δορυφορικού γρήγορου internet. 

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Θέλω να αφιερώσω αυτή την προσωπική μου νίκη σε όσους μου μπήκαν εμπόδιο, σε όσους με μαχαίρωσαν πισώπλατα, σε όσους με εξαπάτησαν, σε όσους με κορόϊδεψαν, σε όσους με εκμεταλλεύτηκαν και με πέταξαν, σε όσους μου χτύπησαν την πλατούλα λέγοντας μου ευγενικά λόγια μόνο και μόνο για να ροκανίσουν χρόνο. 

Σε όλους αυτούς να αφιερώσω την νίκη μου και να τους πω ότι πλέον δεν χρειάζομαι την άδεια σας. Ούτε χρειάζομαι την γνώμη σας. Ούτε χρειάζομαι την συνεργασία σας.

Χρειάστηκε να φάω το θεριό για να θεριέψω και πλέον να σας προσπεράσω όλους και να φτάσω στο διάστημα εκεί που τίποτα δεν σας ανήκει, ούτε και σας πέφτει λόγος και το καλύτερο; Δεν θα φτάσετε ποτέ εκεί πάνω.

Δεν με ενδιαφέρει η κεραία σας για να την κυνηγάτε, δεν με ενδιαφέρει η περιφέρεια σας για να μου δώσει άδεια, δεν με ενδιαφέρει ο δήμο σας, δεν με ενδιαφέρει η αστυνομία σας, δεν με ενδιαφέρουν οι εισαγγελείς και οι δικαστές σας, δεν με ενδιαφέρει καν το κράτος σας!! 
Μπορείτε να το φανταστείτε;;; Είμαι στο διάστημα!

Κλείνοντας να πω σε όλους τους καλούς συμπολίτες μου ότι σύντομα θα έχουμε γρήγορο ίντερνετ από το διάστημα χωρίς να αναγκαστούμε να παρακαλάμε κανέναν.

Όσοι με μισείτε, συνεχίστε. Τα καλύτερα έρχονται. Έτσι θα πάνε όλα. Να μην μπορείτε να τα αγγίξετε. 

Ηλίας Ζαρκάδας (Ace)
IT Engineer 

error: Content is protected !!