ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην εορταστική εκδήλωση του Φάρου Τυφλών η Ζέττα Μακρή

smartmockups kknxbodv
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στην διαδικτυακή εορταστική εκδήλωση του Φάρου Τυφλών Ελλάδος βρέθηκε προσκεκλημένη η υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μ. Μακρή, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου.

KEN 2

Η υφυπουργός ανέδειξε τον σημαντικό ρόλο του σωματείου: «Η κοινωνική και ανθρώπινη προσέγγισή σας σε θέματα, που αφορούν συνανθρώπους μας με προβλήματα όρασης, αλλά και η πηγαία ευαισθησία σας απέναντι σε κάθε άνθρωπο, που βρίσκεται σε ανάγκη, έχουν δημιουργήσει αυτόν τον ζωντανό και δραστήριο πυρήνα, αυτήν την μεγάλη και ανοιχτή αγκαλιά».

Η κα Μακρή, απευθυνόμενη στα μέλη και τους φίλους του Φάρου, είπε: «Παρακολουθούσα, ανέκαθεν, ανθρώπινα, με γνήσιο ενδιαφέρον τις δράσεις σας, την προσφορά σας, τις διεκδικήσεις σας. 

Με την ιδιότητά μου ως Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων είμαι εδώ, παρούσα, σύμμαχος και αρωγός σας, να στηρίξω τον Φάρο σας, να υποστηρίξω τους Φαροφύλακές του».

Κλείνοντας η υφυπουργός ευχαρίστησε θερμά για την πρόσκληση και πρότεινε, με την πρώτη ευκαιρία, να οριστεί μια συνάντηση ανταλλαγής απόψεων, προβληματισμών, προτάσεων για όλα τα θέματα, που απασχολούν, άμεσα ή έμμεσα, τον Φάρο Τυφλών Ελλάδος.

error: Content is protected !!