Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλά για τον καταιγισμό καταγγελιών για παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου

437363
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟΤετάρτη 03 Φεβρουαρίου 2021, 13:30

KENT728X100 1

 

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε το πρωί ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος τοποθετήθηκε δημόσια για τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος ηθοποιών τις τελευταίες ημέρες.

«Εγώ δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία. Στο θέατρο πάντοτε υπήρχαν αυτά. Ονόματα που έχουμε αγαπήσει από παλιότερες φουρνιές έχουν εμπλακεί σε τέτοιες καταστάσεις απλώς τότε δεν ήταν γνωστό. Κακά τα ψέματα, έχουμε θεοποιήσει ανθρώπους που στην ουσία δεν θα έπρεπε αλλά προς χάριν της Τέχνης το έχουμε προσπεράσει.

Οι γνωρίζοντες μέσα από τον χώρο ξέρουν πολύ καλά τη συμπεριφορά τέτοιων ανθρώπων. Πάντα υπήρχε μια καταπίεση και μία σεξουαλική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες ειδικά με έναν εγωιστικό τρόπο. Αυτό που ίσχυε τότε, ισχύει και τώρα. Και όπως πάντα, έτσι και τώρα υπάρχει ο φόβος του στιγματισμού. Είναι ένα παιχνίδι εξουσίας. Από εκεί ξεκινάνε τα πάντα.

Στο θέατρο μας κάνει τζιζ, γιατί τα ονόματα είναι τζιζ. Η γυναίκα δεν μπορεί να αποτελεί δοχείο ηδονής ούτε είναι οικόπεδο προς καταπάτηση, είναι συνεργάτης, πηγή δημιουργίας, πρέπει να αντιμετωπίζεται με πολύ διαφορετικό τρόπο…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!