ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τόρης: Ρυθμίστε τις οφειλές σας στη ΔΕΥΑΜΒ μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου με προκαταβολή 15%

Toris
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργος Τόρης, καλώντας τους δημότες του Δήμου Βόλου να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις των οφειλών τους προς τη ΔΕΥΑΜΒ έως τις 26 Φεβουαρίου με προκαταβολή 15%.

KEN 2

Όπως εξήγησε ο κ. Τόρης για τον μήνα Φεβρουάριο υπάρχει αναστολή του προγράμματος των διακοπών, το οποίο θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα, ωστόσο μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου δίνεται η δυνατότητα σε όλους για τακτοποίηση των οφειλών τους.

Όπως εξάλλου τονίστηκε και στην σχετική ανακοίνωση: “Aνεξαρτήτως του ύψους της συνολικής οφειλής, δηλαδή από τους λογαριασμούς νερού, τις ανεξόφλητες δόσεις αποχέτευσης και τις δόσεις διακανονισμών που δεν έχουν τηρηθεί, οι πολίτες καλούνται να προσέλθουν μέχρι και την 26η Φεβρουαρίου στην υπηρεσία για την τακτοποίηση των οφειλών”, ενώ ταυτόχρονα υπενθυμίζεται ότι: “Η ΔΕΥΑΜΒ, δε προχωρά σε διακοπή υδροδότησης στους δικαιούχους Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης και σε ορισμένες κατηγορίες δικαιούχων του κοινωνικού τιμολογίου. Δηλαδή οι πραγματικά μη έχοντες συμπολίτες μας, δεν κινδυνεύουν από έλλειψη υδροδότησης”.

error: Content is protected !!