Σοκάρει ο Τάσος Ξιαρχό μιλώντας για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε στα 6 του χρόνια!

437678
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Την καρδιά του άνοιξε ο Τάσος Ξιαρχό στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε πρώτη φορά για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε όταν ήταν μόλις 6 ετών.

KENT728X100 1

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος χορογράφος αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ένας νεαρός άνδρας προσπάθησε να τον βιάσει και πώς αυτή την τραυματική εμπειρία που έχει χαράξει τη ψυχή του την έχει σβήσει από τη μνήμη του.

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Τάσου Ξαρχό:

Παλαιότερα είχες αναφερθεί και στην ενδοοικογενειακή βία που βίωσες στο σπίτι σου. Συγκεκριμένα, ασκούσε βία ο πατέρας σου προς τη μητέρα σου.

Υπάρχει ακόμη μια ιστορία βίας που έχω υποστεί εγώ ο ίδιος και θυμήθηκα στην πορεία της ζωής μου. Ήταν ένα μεγαλύτερο αγόρι από τη γειτονιά γύρω στα 17 και εγώ τότε ένα μικρό αγόρι 6 χρόνων. Ήταν τη λάθος στιγμή κοντά μου και αυτό θέλησε να το εκμεταλλευτεί. Δύο φορές κιόλας.

Τι ακριβώς συνέβη δύο φορές;

Δύο φορές προσπάθησε να διεισδύσει μέσα μου. Δεν θυμάμαι τι έγινε από εκεί και πέρα. Ήταν μια σοκαριστική στιγμή για μένα, που διαγράφτηκε από τη μνήμη μου. Έχω μόνο σπαστές εικόνες στο μυαλό μου. Θυμάμαι το περιστατικό όχι με κινούμενη ροή αλλά με φωτογραφίες. Και με θυμάμαι χαρακτηριστικά σε στάση για να γίνει η σεξουαλική πράξη που όλοι γνωρίζουμε.

Και μετά έσβησαν όλα;

Ναι. Προφανώς τα απώθησε η μνήμη μου.

Πώς πιστεύεις ότι έχει γράψει μέσα σου αυτό το γεγονός;

Δεν ξέρω αν αυτό το γεγονός έχει επηρεάσει τη σεξουαλικότητά μου. Για να πω την αλήθεια, ακόμη δεν έχω προσδιορίσει αν είμαι γκέι ή bisexual και νομίζω ότι είναι ένα ωραίο ταξίδι αυτό στη ζωή, να αναζητάς προς τα πού οδεύεις. Γιατί κάποια στιγμή επιθυμώ να κάνω και οικογένεια, οπότε δεν θα ήθελα να με περιορίσει μια σεξουαλική ταυτότητα ή μόδα της εποχής.

 

Σκέφτεσαι δηλαδή ενδεχομένως να προτιμάς άντρες ως ερωτικούς συντρόφους γιατί η πρώτη εικόνα που έχεις ως επαφή και σεξουαλική πράξη ήταν με έναν άντρα, αυτό το αγόρι της γειτονιάς;

Από πολύ μικρός θυμάμαι, και πριν από αυτή την πράξη, ότι στεκόμουν απέναντι στον τρόπο που λειτουργούν τα αγόρια. Δεν μου άρεσε η «βρομιά» τους, εγώ ήμουν πολύ τακτικός με την καθαριότητα, μου άρεσε να κάνω παρέα με κορίτσια κ.ο.κ. Πάντως, θέλω να πω ότι θεωρούμαστε μια ευρωπαϊκή δυτική χώρα αλλά είμαστε βαθιά ανατολική. Για μένα το μόνο που μας ξεχωρίζει από τις χώρες τις λίγο παραπέρα είναι το χρώμα του δέρματός μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!