Μιμήθηκε τον Βολιώτη με το βέλος, Αθηναίος που σκότωσε σκύλο

tokso 1068x561 1

Άγνωστος που φορούσε κουκούλα και μάσκα, έριξε στον άτυχο Μπρούνο, βέλος με βαλλίστρα ενώ το σκυλί βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του κηδεμόνα του

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι άγνωστος,  χτύπησε και σκότωσε με βέλος ένα σκύλο, μέσα στην αυλή που ζούσε το άτυχο ζώο, στην Πετρούπολη.  Ο δράστης έγινε αντιληπτός και γείτονες προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, αλλά εκείνος κατάφερε να τρέξει και να χαθεί προς το βουνό.

KEN 728X100

Ο σκύλος, χτυπήθηκε στο λαιμό από το βέλος, η αιμορραγία ήταν «κατακλυσμιαία» και τελικά το άτυχο ζώο κατέληξε από ανακοπή καρδιάς σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του. Ήταν ράτσας πιτμπουλ ακουγε στο όνομα Μπρούνο. Νοσηλεύτηκε και χειρουργήθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων, ωστόσο δεν τα κατάφερε. 


Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα στην Πετρούπολη, άνδρας που φορούσε κουκούλα και μάσκα, έριξε στον άτυχο Μπρούνο, βέλος με βαλλίστρα ενώ το σκυλί βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του κηδεμόνα του. 

Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ «χτενίζει» την περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για κακούργημα.

Ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη του έφυγε τρέχοντας κρατώντας τη βαλίστρα και τα βέλη στο δάσος του Αγ. Δημητρίου. Παρότι κινητοποιήθηκαν πολλοί, αυτός κατάφερε να διαφύγει.


Ο Σοφοκλής Καπνιάς, που ενημέρωσε μέσω Facebook, για το περιστατικό, ήταν αυτόπτης μάρτυρας, και όπως ανέφερε κυνήγησε τον δράστη, ο οποίος διέφυγε στο βουνό.

Αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εκτιμούν οτι ο δράστης μιμήθηκε τον Βολιώτη δράστη, που προ λίγων εβδομάδων τραυμάτισε σκύλο με τον ίδιο τρόπο.

error: Content is protected !!