Μπέος: Ο Ζαγοράκης στην ΕΠΟ θα αποτύχει

2

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο… εκλεκτός των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου για την προεδρία της ΕΠΟ.

KEN 728X100

Οι εκλογές της ΕΠΟ είναι προγραμματισμένες για τις 19 Φεβρουαρίου και ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, πρώην παίκτης και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, θα είναι υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας.

Η ΑΕΚ έχει το… πάνω χέρι στις φετινές εκλογές και είχε αμφιβολίες μέχρι πριν από λίγο καιρό. Ομως για να προωθηθεί η υποψηφιότητα του Ζαγοράκη από όλες τις πλευρές, αυτή είχε τη στήριξη της νυν κυβέρνησης (πληροφορίες αναφέρουν ότι μίλησε μαζί του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης), και μάλιστα ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είχε ενεργό συμμετοχή στις επαφές.
Όπως πλέον είναι κατανοητό, αποσύρεται η υποψηφιότητα Ψαρόπουλου, αφού, εκτός των άλλων, υπάρχει και ζήτημα ορίου ηλικίας με βάση το νέο αθλητικό νομοσχέδιο. Πάντως, πολύ σημαντικό κομμάτι μετά την υποψηφιότητα Ζαγοράκη είναι τι θα γίνει με τους νυν συμβούλους της ΕΠΟ που εκπροσωπούν τις Ενώσεις. Το παρασκήνιο είναι έντονο και οι ζυμώσεις αρκετές, και μένει να δούμε αν θα υπάρχουν κάποια από τα υπάρχοντα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας. Πάντως, και εδώ η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ.

Τοποθέτηση Μπέου

Ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ αναφορικά με την υποψηφιότητα Ζαγοράκη δήλωσε: «Είμαι επιφυλακτικός. Ο Ζαγοράκης είναι φίλος μου, πετυχημένος και μεγάλος ποδοσφαιριστής έχει γράψει τη δική του ιστορία, αλλά νομίζω οτι ως παράγοντας θα αποτύχει. Θα πω πολλά περισσότερα αργότερα. Δε νομίζω οτι θα μπορέσει να έρθει σε σύγκρουση με τον Μαρινάκη, τον Μελισσανίδη, τον Σαββίδη. Για να πετύχεις από αυτή τη θέση πρέπει εσύ να είσαι πρωταγωνιστής, να έρθεις σε σύγκρουση και να κάνεις ομελέτα σπάζοντας αυγά. Δε νομίζω οτι είναι τέτοιος χαρακτήρας.»

error: Content is protected !!