Τα επαγγέλματα που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος πριν γίνει δήμαρχος – Η ζωή στην Αμερική

Στιγμιότυπο 2021 02 12 9.50.39 μμ
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

O Αχιλλέας Μπέος είναι μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Διαθέτει φανατικούς φίλους, αλλά και ορκισμένους εχθρούς. Ειδικά από τότε που διεκδίκησε και πέτυχε να εκλεγεί Δήμαρχος Βόλου το 2014, βρέθηκε στο στόχαστρο και του πολιτικού κόσμου.

KENT728X100

Όμως ο ίδιος, πέτυχε να εκλεγεί για δεύτερη φορά, με ποσοστό περίπου 60% στο αξίωμα του Δημάρχου του έκτου μεγαλύτερου Δήμου της χώρας.

Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, ο Αχιλλέας Μπέος ήταν γνωστός στο πανελλήνιο ως ποδοσφαιρικός παράγοντας. Ιδιοκτήτης ΠΑΕ, ασχολήθηκε με τον Πανιώνιο και αργότερα με τον Ολυμπιακό Βόλου, οδηγώντας την τοπική ομάδα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν από ποια επαγγέλματα πέρασε ο σημερινός δήμαρχος, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου έζησε για αρκετά χρόνια.

Ο νεαρός τότε Μπέος βρέθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ωκεανού και έπιασε δουλειά σε εργοστάσιο που κατασκεύαζε εξαρτήματα για την General Motors. Εκεί εργαζόταν για περισσότερες από δώδεκα ώρες την ημέρα, γι’ αυτό και παρέμεινε για έξι μήνες.

Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με την Εστίαση, αφού εργάστηκε σε μία πιτσαρία, ενώ λίγο καιρό αργότερα αγόρασε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων! Και σταδιακά, παράλληλα με την πρώτη του επιχειρηματική δραστηριότητα, απέκτησε καταστήματα διασκέδασης, στα οποία φιλοξενούσε Έλληνες καλλιτέχνες, που τραγουδούσαν μπροστά σε χιλιάδες κόσμου!

error: Content is protected !!