ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Λιγνάδη για τις υβριστικές αφίσες με το πρόσωπό του

438350Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021, 15:30

KEN 728X100 2

O δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, σχολίασε πώς αντέδρασε ο παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου στην είδηση ότι τοιχοκολλήθηκαν αφίσες με το πρόσωπό του, με υβριστικά συνθήματα στο κέντρο της Αθήνας.

«Οι αφίσες με το πρόσωπό του είναι απότοκο του κλίματος των τελευταίων ημερών, των αβάσιμων πληροφοριών που διακινούνται. Ο ίδιος αντέδρασε λέγοντας ότι είναι άστοχα σχόλια, υπερβολικά, σε σχέση με όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες» δήλωσε.

Μάλιστα επανέλαβε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει οποιαδήποτε κλήση από την Εισαγγελία, ούτε από το πειθαρχικό όργανο του ΣΕΗ ή αγωγή ή εξώδικο, τονίζοντας ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών για να δώσει εξηγήσεις, αλλά και να προστατέψει την τιμή και την υπόληψή του από συκοφαντικές καταγγελίες.

Αναφερόμενος ακόμη στην ψυχολογική κατάσταση του πελάτη του, ανέφερε: «Δεν είναι χαρούμενος ένας άνθρωπος που βάλλεται πανταχόθεν με αστήρικτες και συκοφαντικές κατηγορίες. Έχει πολύ έντιμη προσέγγιση στα πράγματα, καθαρό μυαλό, οργανωμένη σκέψη, οργανωμένο λόγο και προετοιμάζει τις κινήσεις του για το πώς ο ίδιος θα απαντήσει σε όσα κάποιοι του καταμαρτυρούν κατά κανόνα ανωνύμως».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!