ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κλειστά έως και την Τετάρτη τα σχολεία Ειδικής Αγωγής στην Αττική

3010121
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, 17:13

Κλειστά θα παραμείνουν έως και την Τετάρτη τα σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, στην Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα εξαιτίας της «Μήδειας».

Όπως επισημαίνεται στην απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, η διακοπή αποφασίστηκε, «εξαιτίας των ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις – παγετός) και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών». Η Περιφέρεια Αττικής ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης θα επανεξετάσει ενδεχόμενη παράταση της απόφασης.

«Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των παιδιών και η διευκόλυνση των γονέων. [Είναι] αναγκαίο να παραμείνουν και αύριο κλειστές οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα. Παρακολουθούμε και αξιολογούμε συνεχώς την εξέλιξη των καιρικών δεδομένων με στόχο να παρέμβουμε όπου και αν απαιτείται, για την καλύτερη προστασία των πολιτών. Καλούμε τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται σε πολλές περιοχές δημιουργούν πάγο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για την πρόκληση ατυχημάτων» είπε ο κ. Πατούλης.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, 17:13

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!