ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Βόλου: Συνεχίζεται ο καθαρισμός της πόλης – Καθαρίστε τα πεζοδρόμια

148713955 1335965920095485 4871296583479612740 n
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συνεχίζονται από χθες οι εργασίες για τον αποχιονισμό των βασικών οδικών αρτηριών του Βόλου, από τα συνεργεία του Δήμου. Με ανακοίνωσή του ο δήμος Βόλου αναφέρει:

KENT 2

Μετά την επίτευξη του κεντρικού στόχου να παραμείνουν ανοιχτές οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης, ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση των πολιτών σε βασικές δομές και λειτουργίες (π.χ Νοσοκομείο και κλινικές, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κλπ), που έγινε κατορθωτός χάρις στις ολονύχτιες προσπάθειες των υπαλλήλων του Δήμου, των εθελοντών και των χειριστών των μηχανημάτων τους οποίους ως Δημοτική Αρχή ευχαριστούμε θερμά, η επιχείρηση καθαρισμού της πόλης συνεχίζεται.

Ηδη τα βαριά οχήματα αποχιονισμού σταμάτησαν να επιχειρούν στο κέντρο και εργάζονται στις δημοτικές ενότητες, ενώ μέσα στον κεντρικό ιστό επιχειρούν το σύνολο των υδροφόρων, που ρίχνουν θαλασσινό νερό και τα μικρά μηχανήματα τύπου bob cat, κατάλληλα για αποχιονισμό σε στενούς δρόμους.

Παρακαλούμε τους πολίτες να μεριμνήσουν, ως έχουν υποχρέωση, για τον καθαρισμό των πεζοδρομίων τους. Προς διευκόλυνσή τους υπάρχει μέριμνα για διάθεση αλατιού, συσκευασμένου σε σάκους που μπορούν να προμηθεύονται από τα Δημαρχεία Βόλου και Νέας Ιωνίας, αλλά και από τα δημοτικά καταστήματα των πρώην Δήμων.

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών συνεχίζουν να λειτουργούν  καλύπτοντας προβλήματα διαμονής ή και θέρμανσης  συμπολιτών μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα ΚΑΠΗ «Θεόφιλος» στην πλατεία Ρ. Φεραίου (τηλ. 20252) και Νέας Ιωνίας, στην οδό Μυτιλήνης (τηλ.85066) , και σε 24ωρη βάση το Κοινωνικά Κέντρο Αγ. Αναργύρων, Αραχώβης 1 με Μπότσαρη (τηλ.91760 – 66175 ) όπου εκτός από την παραμονή προσφέρεται και σίτιση στους προσφεύγοντες.

error: Content is protected !!