Η εξομολόγηση του Στράτου Τζώρτζογλου: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη τον οποίο πλήρωνα ως παραγωγός»

438591

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, 18:30

KEN 728X100

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Realnews παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο «κύμα» των καταγγελιών που κατακλύζουν το τελευταίο διάστημα τον χώρο του θεάτρου.

Παράλληλα ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αποκάλυψε πως: «θυμάμαι τον εαυτό μου να δέχεται σεξουαλικές παρενοχλήσεις στα 14. Ο πατέρας μου μού έλεγε “πρόσεχε”, γιατί έρχονταν κάποιοι περίεργοι κύριοι στα τραπεζάκια που εγώ σέρβιρα με κοντά παντελονάκια τότε, σε ένα μαγαζί στον Πειραιά, οπότε ήμουν πάντα ενήμερος για τις παρεκκλίσεις των ανθρώπων».

«Στον δικό μας χώρο είναι κοινό μυστικό. Δεν έχεις παρά να κοιτάξεις το βιογραφικό ενός ανθρώπου για να καταλάβεις από τι μπορεί να έχει περάσει. Αν μιλήσουμε συγκεκριμένα για εμένα, θα ήθελα να γράψω ένα βιβλίο με τις παρενοχλήσεις που έχω δεχθεί, που δεν είναι απλώς ένα και δύο περιστατικά» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Μου έγινε σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη, τον οποίο πλήρωνα εγώ, ήμουν ο παραγωγός, και ο άνθρωπος δεν μπορούσε να κρατηθεί από την επιθυμία του με αποτέλεσμα να δυσχεράνει την εργασιακή μας σχέση», κατέληξε.

error: Content is protected !!