Πλοιοκτήτες καταγγέλουν τον ΟΛΒ για εξόντωση

122739962 273289267290056 3344774516984812771 n
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Για επιβολή παράνομων και καταχρηστικών προστίμων και αντισυμβατική συμπεριφορά καταγγέλει τη διοίκηση του οργανισμού Λιμένος Βόλου η Ένωση Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Τουριστικών Σκαφών Θεσσαλίας “Αργώ” με ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία αναφέρει:

KENT 2

«Η Ο.Λ.Β. Α.Ε. καθυστερεί την παραχώρηση θέσεων μονίμου αγκυροβολίου και δεν απαντά στις αιτήσεις μας για υπόδειξη ασφαλών προσωρινών θέσεων. Έτσι, περισσότερα από 20 επαγγελματικά σκάφη που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, βαφτίζονται “παράνομα” και με εξοντωτικά πρόστιμα ουσιαστικά απομακρύνονται από το λιμάνι.

Η αιτιολογία της “αυθαίρετης χρήσης θαλάσσιου χώρου” και η επιβολή προστίμων, αποσπασματικά και προσχηματικά, συνιστά ευθεία παράβαση του Συντάγματος και του Νόμου περί προστασίας καταναλωτή και στοχεύει στη βραχυπρόθεσμη είσπραξη χρηματικών ποσών και στην βίαιη εκδίωξή μας από το λιμάνι του Βόλου.
Η πολιτική αυτή παρεμποδίζει την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματός μας και πλήττει έναν από τους λιγοστούς ελπιδοφόρους κλάδους της οικονομίας της χώρας αλλά και την τοπική οικονομία του Βόλου».

error: Content is protected !!