Ζώγας: Ο Αγοραστός απαξιώνει το Περιφερειακό συμβούλιο

zogas

Δήλωση του Γιώργου Ζώγα,  Περιφερειακού Συμβούλου Μαγνησίας με την παράταξη «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας»

KEN 728X100

«Απαξιώνοντας για μία ακόμη φορά τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας ο κ. Αγοραστός χρησιμοποίησε διαδικαστικά τερτίπια για να αποφύγει στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου κάθε ουσιαστική συζήτηση και ενημέρωση για το μεγάλο θέμα της αέριας ρύπανσης στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Θα περιμέναμε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να γίνει διάλογος πάνω σε αυτό το θέμα με βάση τα νέα δεδομένα που υπάρχουν από την δημοσιοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ των πορισμάτων των ελέγχων που πραγματοποίησαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος, ενώ εκείνος αρκέστηκε σε μια επιλεκτική και μεμονομένη  ενημέρωση χωρίς να αναφερθεί στα συγκεκριμένα πορίσματα και τι πρόκειται να πράξει. 

Εκφράζω την διαμαρτυρία μου για τις αντιδημοκρατικές πρακτικές του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού που υποβαθμίζουν το Περιφερειακό Συμβούλιο σε διακοσμητικό όργανο, και αρνούνται τον διάλογο για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Μαγνησία και όλη την Θεσσαλία, ενώ είναι προκλητική η αδιαφορία του για την αναγκαιότητα ενημέρωσης των συμπολιτών μας.

Ως Περιφερειακός Σύμβουλος, θα προβώ σε εκείνες  τις πρωτοβουλίες που είναι απαραίτητες για να υπερπηδηθούν τα αντιδημοκρατικά εμπόδια που συνεχώς δημιουργεί η Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας για να αποφύγει τον διάλογο και την ενημέρωση της κοινής γνώμης για ένα θέμα κομβικής σημασίας για τους συμπολίτες μας»

error: Content is protected !!