Εμβολιασμοί στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης

3013182


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021, 16:24

Την Γαύδο επισκέφθηκε χθες κλιμάκιο της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού των κατοίκων του νοτιότερου άκρου της Ευρώπης.

Στο πρόγραμμα των εμβολιασμών ήταν εγγεγραμμένα 60 άτομα, τα οποία έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου. Η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης κι όλοι εδώ μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά. Το πρόγραμμα των εμβολιασμών ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια και ιδιαίτερα την δήμαρχο Γαύδου κ. Λίλιαν Στεφανάκη, για την άψογη συνεργασία. Οι άνθρωποι της Γαύδου γνωρίζουν ότι είμαστε δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν για την υγεία τους».

Η δήμαρχος Λίλιαν Στεφανάκη ανέφερε: «Περιμέναμε  τους ανθρώπους της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, “πώς και πώς” για να γίνουν οι εμβολιασμοί. Αυτό είναι το εμβόλιο της ελπίδας για όλους μας, ενόψει μάλιστα της έναρξης της τουριστικής σεζόν που πρέπει να μας βρει έτοιμους και εμβολιασμένους.

Η Γαύδος έχει 90 κατοίκους και τώρα εμβολιάζονται οι 60 που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα. Ωστόσο, το ενδιαφέρον αυξάνεται ακόμη και από εκείνους που είχαν αρχικά κάποιες επιφυλάξεις για τα εμβόλια».

Η δεύτερη δόση του εμβολίου για τους κατοίκους της Γαύδου έχει προγραμματιστεί στις 12 Μαρτίου.

Δείτε φωτογραφίες


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021, 16:24

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!